Τελευταίες Ειδήσεις

Εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου


Ένοπλοι εισέβαλλαν στο  δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού  και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Τραγικές φιγούρες o 23χρονος γιος του και ο αδελφός του. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει την δολοφονία.
Είχαν μαζί του ένα προκαθορισμένο ραντεβού, στο οποίο συμμετείχε κι ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.Οι δράστες φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά
Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιζάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!
Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Το χρονικό
Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος όπου διατηρεί το γραφείο του ο γνωστός δικηγόρος  αφού τους άνοιξε άρχισαν να τον πυροβολούν
Ο άτυχος δικηγόρος έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραστών.
Μετά το περιστατικό διέφυγαν από το σημείο με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είναι ο γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.
Ήδη στο σημείο του φονικού έχουν καταφθάσει άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταθέτουν οι συνεργάτες του που ήταν στο γραφείο. Φέρεται μάλιστα να είπε βοήθεια μας σκοτώνουν.
Επίσης μάρτυρας από την απέναντι πολυκατοικία είπε ότι δεν άκουσαν πυροβλισμοί.
Ενω αναφορές κάνουν λόγο για ένα ψιλό και έναν κοντό, πιθανό ύποπτους για την δολοφονία
Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
Παντρεμένος με δύο παιδιά ήταν ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο γραφείο του από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλα.
Γεννημένος το 1965 ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, όπως την υπεράσπιση του Θωμά Λιακουνάκου σε υποθέσεις εξοπλιστικών αλλά και την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Energa Hellas power.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε όμως και πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, αν και στις τελευταίες εκλογές είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος.
Επίσης, είχε εκπρωσοπήσει πρόσφατα μαζί με τον Μάκη Βορίδη τους υπευθύνους της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σε αστική δίκη που είχαν με το ζεύγος Καμμένου.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας από το 1984 έως το 1987.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σπούδασε στο Εθνικό Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.