Τελευταίες Ειδήσεις

Επίθεση αγνώστων στο Έθνος



Επίθεση στο κτίριο της "24 media" και της εφημερίδας "Έθνος" εξαπέλυσε ομάδα νεαρών ατόμων λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έφθασαν στο χώρο με μηχανάκια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κράνη, πέταξαν μπογιές και πέτρες στην είσοδο του κτιρίου.
Πρόκειται για 30 περίπου άτομα, τα οποία λίγο πριν αποχωρήσουν από το σημείο προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην είσοδο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Έρευνες για το συμβάν πραγματοποιεί η αστυνομία, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του κτιρίου.
Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία της "24 media" και του "Έθνους" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό. "Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media", αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει "τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι".
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με απερίφραστο τρόπο την επίθεση. "Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη" τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.