Τελευταίες Ειδήσεις

Απογείωσε ο Μιχάλης Τζουγανάκης το «Αέρινο»



Εκεί στα ριζά των βράχων το βράδυ του Σαββάτου ο Μιχάλης Τζουγανάκης απογείωσε το «Αέρινο» με την εμφάνισή του προσφέροντας μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια έγινε αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τους πολυπληθείς φίλους του.
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε έναν αγαπημένο του χώρο, το μουσικό καφέ Αέρινο στην Καλαμπάκα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας έχοντας  στο πλευρό του, τον πολλά υποσχόμενο, γιο του Αλέξανδρο που ακολουθεί σε ταλέντο τον καταξιωμένο πατέρα.

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Αέρινου» το βράδυ του Σαββάτου όσοι βρέθηκαν απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά με μουσική και τραγούδια του χαρισματικού καλλιτέχνη και δημιουργού, ταξιδεύοντας μαζί του με τραγούδια όλης της διαδρομής του στο χώρο ενώ δεν έλειψαν και εκπλήξεις επί σκηνής με αυτοσχεδιασμούς που ξεσήκωσαν τους πάντες.
Εξαιρετική ήταν επίσης η ευκαιρία για το πολυπληθές κοινό να απολαύσει τον Μιχάλη Τζουγανάκη και τον νεαρό Αλέξανδρο  μαζί επι σκηνής και στο νέο τραγούδι που ηχογράφησαν πρόσφατα, με τίτλο "Ποιο είναι το χρώμα που αγαπάς”.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.