Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.
Από το Blogger.
pic name
pic name pic name pic name

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Meteora Voice | 2:49 μ.μ. Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 |
Posted on
 • Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
 • by
 • Meteora Voice
 • in
 • Ετικέτες


 • Εργατικά σωματεία & Φορείς του μαζικού-λαϊκού κινήματος ν. Τρικάλων, καλούμε την εργατική τάξη, το λαό του νομού μας,  να αντιπαλέψει τη λυσσαλέα επίθεση που για ακόμη μια φορά εξαπολύει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
  Καλούμε σε  παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 25 Οκτώβρη και ώρα 3.00μ.μ.  στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων
  Η επίθεση του κεφαλαίου απέναντι στα φτωχά νοικοκυριά που δεν μπορούν αντικειμενικά να ανταποκριθούν στο δυσβάσταχτο χαράτσωμα και την αύξηση των φόρων, με αποτέλεσμα να «κοκκινίσουν» τα δάνειά τους, στις απολύσεις και στα λουκέτα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, γίνεται συνεχώς πιο σκληρή.Τόσα χρόνια δουλειάς και αγώνα για να μπορέσουν να αγοράσουν ένα σπίτι χιλιάδες εργαζόμενοι και  αυτοαπασχολούμενοι και τώρα οι τράπεζες και τα αρπαχτικά απειλούν να τους το κατασχέσουν.
  Δεν πρέπει κανένας εργαζόμενος, κανένας φτωχός αυτοαπασχολούμενος, να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση. Η απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου που στόχο έχουν να μας εξαθλιώσουν, πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα μας ενάντια στο σύνολο της πολιτικής που εφαρμόζουν. 

  Δυνάμωσε τώρα το σωματείο σου! Μην συμβιβαστείς με την χαμοζωή που σου ετοιμάζουν. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ζωή που μας αξίζει.
  Να μην δεχτούμε κυβέρνηση και τραπεζίτες να μας πάρουν ότι με κόπο και αίμα καταφέραμε να αποκτήσουμε με τον ιδρώτα μας.Κανένα παζάρι με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.
  Να μη συμβιβαστεί κανείς, με τη φοροληστεία και το χαράτσωμα που καταληστεύουν το λαϊκό εισόδημα.
  Περισσότερες από 1.000 κατασχέσεις την ημέρα που στην πλειοψηφία τους αφορούν την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους. Πάνω από 500 πλειστηριασμοί την εβδομάδα που αυξάνονται μέρα τη μέρα απειλώντας δεκάδες χιλιάδες καταχρεωμένες λαϊκές οικογένειες.
  Η επίθεσή τους θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν.
  Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαλύει ουσιαστικά την όποια προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία.
  Τα εργατικά σωματεία, σύλλογοι του μαζικού κινήματος του Νομού μας καλούμε τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και οργάνωση της πάλης.
  Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας δεν θα πραγματοποιηθεί.
  Κανένα  σπίτι και  καμιά  κατάθεση  εργαζομένων  και φτωχών αγροτών, αυτοαπασχολούμενων  δεν θα αφήσουμε  να πέσει στα χέρια εταιρειών
  και τραπεζών!!
  Στο πλαίσιο της κοινής μας δράσης σωματείων-Συνδικάτων-Φορέων του κινήματος στο νομό μας, όπως αποφασίστηκε μετά από κοινή μας απόφαση,  οργανώνουμε την πάλη ενάντια στις κατασχέσεις, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, σε κάθε χωριό, στο ειρηνοδικείο της Πόλης μας,  με όλες τις μορφές. Καλούμε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα να έρθει σε επαφή με το σωματείο του, με το σύλλογό του.
  Κανένας να μην μείνει μόνος του!
  Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε την επίθεση που μας έχουν εξαπολύσει.
  Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή νομικών και οικονομικών συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό.
  Τα Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6973609128-6989783530-6973603270- 6932154411-6934276468- 6983752050-

  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ –

  ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

   
   2014-2018 Meteora Voice. All rights reserved to their respective owners
  Develop by : MvW