Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2/10/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».
Οι παλαίμαχοι του ΑΣ Μετέωρα και του ΑΟ Τρίκαλα, συναντήθηκαν, σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη δυο πρώην συμπαικτών τους και συνανθρώπων μας. Τους Χρήστο Μανώλη και Γιώργο Ζαρόπουλο, που έφυγαν πολύ νωρίς από τη ζωή.
Ο Χρήστος, ο Γενικός Αρχηγός των Μετεώρων, χτυπημένος από την επάρατο νόσο και ο Γιώργος, ο οποίος έφυγε ξαφνικά, προδωμένος από την καρδιά του στη Γερμανία όπου εργάζονταν.
Όλοι τους ήταν εκεί, φίλοι από τα παλιά, συμπαίκτες και φυσικά οι οικογένειες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Ράντος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μπουτίνας.
Από την Αθήνα για το παιχνίδι των παλαιμάχων ήρθε και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Κωστής Φορτούνης, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες των παλαιμάχων.
Ακολούθησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων, και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ξεδίπλωσαν για μια ακόμη φορά το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται.
Για την ιστορία και μόνο, τα Μετέωρα πήραν τη νίκη με σκορ 1-0, με γκολ του Γιώργου Ζαλαβρά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι το οποίο παρά την ηλικία των παικτών είχε ρυθμό και διάθεση απ΄όλους.
Διαιτητές οι Κούγκουλος-Βουτσελάς-Πέτσας