Τελευταίες Ειδήσεις

Τραυματισμός αναρριχητή στα Μετέωρα


Δυσάρεστη ήταν η προσπάθεια αναρρίχησης ενός 30χρονου Έλληνα λάτρη του αθλήματος χθες στην περιοχή των Μετεώρων ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο  ύψος με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο βράχο «Αμπάρια» που βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο του Καστρακίου και πάνω από την γνωστή ταβέρνα «Χάραμα» όταν ο νεαρός αναρριχητής έχασε προφανώς την ισορροπία του με συνέπεια να  πέσει από ύψος και να τραυματιστεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας που έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του και με την συνδρομή μελών της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας κατάφεραν να τον μεταφέρουν σε ασθενοφόρο που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί  και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο υγείας Καλαμπάκας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα στο δεξί του πόδι  και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Πράγματι ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου και εισήχθη για νοσηλεία στην Ορθοπεδική κλινική μετά την παροχή των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών και παραμένει εκεί για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.