Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για νέο ξεκίνημα αγώνων




    
Ο Τσίπρας μιλά τελευταία για «προσέλκυση επενδύσεων» πιο πολύ και απ’ τον Κυριάκο. Ο Μακρόν μας υποσχέθηκε «επενδύσεις». Η Ελντοράντο Γκολντ εκβιάζει για καλύτερο «επενδυτικό περιβάλλον», για να παραμείνει η «επένδυσή» της. Τέλος,όλοι οι «Παπαχελάδες» απαιτούν εδώ και τώρα την κατάργηση και των τελευταίων «εμποδίων» για την πλήρη ασυδοσία δράσης του κεφαλαίου στην πατρίδα μας.
    Σε 7 χρόνια πέτυχαν μια απίστευτη «εσωτερική υποτίμηση», δηλαδή τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, κατακρεούργησαν όλα τα δικαιώματά του (πρώτα απ’ όλα τα εργατικά) και επιδείνωσαν σοβαρά το πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος.

      Δημιούργησαν συνθήκες «τριτοκοσμικές», δηλαδή ιδανικές, σε επίπεδο Ευρώπης, για την άνθηση των ντόπιων και ξένων «επενδύσεων», που ονειρεύονται οι απανταχού νεοφιλελεύθεροι.
        Η «Νέα Ελλάδα» είναι ήδη εδώ. Είναι η Ελλάδα που μας θέλουν να ζούμε για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα. Αυτή την Ελλάδα δεν τη δημιούργησε ο ελληνικός λαός και δεν είναι για το καλό του. Είναι σε βάρος του και δεν του ανήκει.
    Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός δεν είπε και δεν πρόκειται να πει το τελευταίο ΝΑΙ που θέλουν. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι!
      Αγωνιζόμαστε κόντρα στις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς, τους φόρους, τα χαράτσια τύπου ΕΝΦΙΑ, τις διακοπές νερού και ρεύματος, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων.
     Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ καλεί σε νέο ξεκίνημα αγώνων. Την Πέμπτη 14/9 και ώρα 8.30 στο «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως, πρώην ΚΤΕΛ) γίνεται ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για ν’ αγωνιστούμε για όλα τα παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.