Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας






Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Πρύτανης κ. Παναγιώτης Γούλας, για να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ Περιφέρειας και ΤΕΙ Θεσσαλίας. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς η θητεία του κ. Γούλα στο ΤΕΙ ολοκληρώθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:
           
Κώστας Αγοραστός: «Τα τελευταία χρόνια είχαμε μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που απέφερε έργα ύψους 11,85 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2007-2013. Τα έργα αυτά ήταν το κτίριο Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας προϋπολογισμού 7,2 εκατ. ευρώ, η προμήθεια του τεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ και η κατασκευή ποιμνιοστασίου, βουστάσιου και πτηνοτροφείου προϋπολογισμού 1,25 εκατ. ευρώ. Με τα έργα αυτά λοιπόν όχι μόνο αναβαθμίσαμε την ποιότητα παρερχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας αλλά ταυτόχρονα σταθεροποιήσαμε τη θέση του, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα στην χώρα. Τα έργα αυτά τα ξεκινήσαμε από το μηδέν, τα ωριμάσαμε, τα ολοκληρώσαμε και ήδη λειτουργούν. Εύχομαι στον κ. Γούλα καλή συνέχεια στην από εδώ και πέρα πορεία του και τον ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα συνεργασία».


Παναγιώτης Γούλας: «Αυτά τα τέσσερα χρόνια που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη. Τον ευχαριστώ γιατί εμπιστεύτηκε το Ίδρυμα και μας ενέταξε στα προγράμματα του ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα να έχουμε το νέο κτίριο της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας 4.500 τ.μ. που είναι το πιο σύγχρονο στην Ανώτατη Εκπαίδευση, στο οποίο σύντομα θα στεγαστούν 3500 φοιτητές της Νοσηλευτικής και των Ιατρικών Εργαστηρίων. Επίσης τα κτίρια για τους φοιτητές της Ζωικής Παραγωγής 1.150 τ.μ. τα οποία αποτελούν οδηγό για όλους όσοι θέλουν να επιμορφωθούν σε νέες τεχνολογίες. Παράλληλα αποκτήσαμε μέσω του ΕΣΠΑ και τεχνολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορεί το ΤΕΙ να εμβαθύνει στην έρευνα αλλά ταυτόχρονα να συνδέσει την έρευνα με την παραγωγή. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΤΕΙ διαθέτει 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε τομείς της φυτικής και ζωικής παραγωγής και βρίσκεται πολύ υψηλά στους τομείς της έρευνας. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον κ. Αγοραστό και τους συνεργάτες του καθώς και την Διαχειριστική Αρχή».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.