Τελευταίες Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα στα Τρίκαλα

Γιορτή νέων - νεανίδων, αθλητών – αθλητριών, κυκλοφοριακής αγωγής η σημερινή στα Τρίκαλα. Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των  δράσεων για τη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ο Δήμος Τρικκαίων ετοίμασε μια γιορτή για όλους. Παιδιά, έφηβοι και γονείς, παρακολούθησαν δράσεις από:
- μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων
- μέλη του Συλλόγου Ρυθμικής «ΟΛΥΜΠΙΑ»
- μέλη του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων
Οι πρώτοι, έκαναν επίδειξη κίνησης εντός των ορίων του πάρκου, αποκλειστικά για ποδηλάτες
Οι δεύτερες, χορευτικές φιγούρες με σύγχρονη μουσική υπόκρουση και
Οι τρίτοι/ες, επίδειξη των γνώσεών τους στο Τάε Κβο Ντο.
Την ίδια ώρα, μικρά παιδιά μάθαιναν τα βασικά για την κίνηση και κυκλοφορούσαν εντός του πάρκου, που ήδη έχει ανακαινιστεί και βαφεί. Σήμερα μπήκαν κάποιες πινελιές στο μικρό αμφιθέατρο ταυτοχρόνως μ τη διεξαγωγή της γιορτής, που συγκέντρωσε πολλές οικογένειες, τα μέλη των οποίων απολάμβαναν μια διαφορετική Κυριακή.

παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Εφη Λεβέντη και Χρήστος Γούλας, ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη, στελέχη των τμημάτων Πολεοδομικών Εφαρμογών. Παιδείας και Διά βίου Μάθησης, Δημοσίων Σχέσεων, αλλά, κυρίως, πολλοί γονείς και περισσότερα παιδιά
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 με το εξής πρόγραμμα:
Συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  για αγώνες BOCCE.


  • Παρουσίαση από το Ειδικό Σχολείο της «Καταγραφής Σημείων Πρόσβασης για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες».
  • Παράλληλες δράσεις του ΣΟΧΤ στον Ληθαίο με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  (ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ κάτω από την Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων).
  • Επίδειξη RAFTING στο ποτάμι από τη Γέφυρα Γούρνας έως τη Γέφυρα του Ασκληπιού, από την TREKKING HELLAS – ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΦΥΣΗ και με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. (εάν το βάθος του νερού το επιτρέπει).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.