Τελευταίες Ειδήσεις

Αναδείχτηκε μειοδότης για το αναψυκτήριο του μουσείου Τσιτσάνη

Ολοκληρώνονται σταδιακά οι υπηρεσίες του Μουσείου Τσιτσάνη στους χιλιάδες επισκέπτες του. Το μεσημέρι της Δευτέρας σε δημοπρασία που έγινε στον χώρο του μουσείου, τρικαλινός επιχειρηματίας υπό την επωνυμία της εταιρείας «Μεσογειακές Γεύσεις» πλειοδότησε και ανέλαβε το αναψυκτήριο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο, στο πίσω μέρος του Μουσείου. Η μίσθωση είναι για τρία χρόνια και ο μισθωτής νοικιάζει το ισόγειο, επιφάνειας 77,85 τ.μ. το κύριο κατάστημα και 32,87τ.μ. ο ημιυπαίθριος χώρος, ενώ έκταση 50 τ.μ. θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τραπεζοκαθίσματα, χωρίς όμως να επηρεάζονται, η εύρυθμη λειτουργία του μουσείου ή αισθητικά το δίδυμο οθωμανικό λουτρό.
Η ενοικίαση αφορά σε «κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης μερικής επεξεργασίας ( πρόχειρου γεύματος)», όπως ανέφερε η σχετική διακήρυξη.

Σημειώνεται ότι, επίσης βάσει διακήρυξης, ο μισθωτής «δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει μείωση του μισθώματος για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και σε περίπτωση απρόοπτης μεταβολής των συνθηκών λειτουργίας του «Μουσείου Τσιτσάνη» ή της επισκεψιμότητάς του». Επίσης,  αποκλείεται προφορική ή σιωπηρή παράταση της μίσθωσης ή αναμίσθωσης ρητώς αποκλείεται, καθώς θα χρειαστεί νέα απόφαση.
Οσο για το όνομα, αυτό θα δοθεί κατόπιν συνεννόησης με το ΔΣ του Μουσείου, αλλά δεν θα θυμίζει το όνομα άλλων δραστηριοτήτων του επιχειρηματία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.