Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ-Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!- Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!



Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, με εργατικά σωματεία, απευθύνουν  κάλεσμα στους εργαζόμενους του νομού μας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρούς αγρότες, τους Συνταξιούχους, στις γυναίκες και τους νέους  μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ.  
Στη ΔΕΘ για άλλη μια φορά θα παρουσιάσουν με ωραίο περιτύλιγμα τη συνέχιση της λεηλασίας από κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ.
Εμείς θα δώσουμε τη δική μας απάντηση!!!
Καλούμε  εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, συλλόγους του μαζικού κινήματος στο νομό μας να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή με στόχο να δοθεί  μαζική αγωνιστική απάντηση στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης που σχεδιάζει η κυβέρνηση
 Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Τρίκαλα το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη ώρα: 2.00 μ.μ. από την Πλατεία  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, επί της  Οδού: Βασιλείου Τσιτσάνη(Παραποτάμια)

Το παραμύθι της ″δίκαιης ανάπτυξης″, της επιστροφής στην ″κανονικότητα″, της ″βελτίωσης" της ζωής των εργαζομένων έχει στόχο να αποπροσανατολίσει και τελικά να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους σε μια φρούδα προσμονή για απαλλαγή από τα προβλήματα και βελτίωση της ζωής τους που όμως κάτω από την προοπτική της καπιταλιστικής ανάπτυξης δεν πρόκειται να υπάρξει.
Η “δίκαιη ανάπτυξη” που τάζουν δεν αφορά εμάς, τους εργαζόμενους και τη ζωή μας, αλλά τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Οι εργαζόμενοι μέσα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία να δώσουν την απάντηση στο αφήγημα της κυβέρνησης περί “δίκαιης ανάπτυξης”, περί της “κανονικότητας” που θα επιστρέψει

Θα μας βρουν ξανά μπροστά τους! Θα ακούσουν ξανά τη φωνή μας!

Δεν θα έρθει καμία ανάπτυξη για τους εργαζόμενους γιατί «είναι δεδομένο ότι η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχίσει να υπάρχει» καθώς «έχουν νομοθετηθεί μέτρα που φτάνουν μέχρι το 2020!
Το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά είναι «μπαλώματα» από τη στιγμή που υπάρχουν νόμοι που έχουν νομοθετηθεί το προηγούμενο διάστημα και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και διατήρησε η σημερινή Κυβέρνηση και «διαλύουν ό,τι είχε μείνει όρθιο από τις εργασιακές σχέσεις».  
Η κυβέρνηση προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι γιατί με την τρίτη αξιολόγηση θα έρθουν νέα μέτρα σε σχέση με τα Εργασιακά και θα έρθει και ο συνδικαλιστικός νόμος.
Μόνο μια επιλογή έχουμε. Με τον αγώνα μας να επιβάλουμε το δίκιο μας.
Μπροστά μας έχουμε μεγάλους αγώνες.
Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία, συμμετέχουμε στις δράσεις που σχεδιάζει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ  με τα σωματεία που είναι στην δύναμή της στο Νομό μας, μπροστά στη ΔΕΘ και βάζουμε τα θεμέλια για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στο Ε.Κ.Τρικάλων, στο κίνημα, με σκοπό την απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.
Στην καλύτερη ενημέρωση και συμμετοχή  των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, προγραμματίζεται από την Γραμματεία και εργατικά σωματεία περιοδείες, συζητήσεις-συσκέψεις σε εργασιακούς χώρους, σε γειτονιές της πόλης μας,  όπως και αυτή που θα γίνει την Πέμπτη 7/9/΄17 και ώρα 7.30μ.μ. στην πλ. «Ρήγα Φεραίου» με ενημερωτικό υλικό, όπου θα δηλώνουν και συμμετοχή στην Δ.Ε.Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.