Τελευταίες Ειδήσεις

Στον αέρα η γέφυρα Κουκουράβα-Αποκαλύφθηκε το ένα της πέδιλο!


Έντονη είναι η ανησυχία και ο προβληματισμός των κατοίκων της ορεινής περιοχής Καλαμπάκας που εξυπηρετούνται από την γέφυρα «Κουκουράβα» καθώς το ένα της πέδιλο έχει αποκαλυφθεί, ευρισκόμενο κυριολεκτικά στον αέρα.
Οι κάτοικοι της περιοχής που διέρχονται σε καθημερινή βάση από την συγκεκριμένη γέφυρα που ενώνει τα χωριά Παλαιοχώρι, Αηδόνα, Γλυκομηλιά, Χρυσοσμηλιά και Περτούλι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε αρμόδιο ώστε να επιληφθούν του θέματος άμεσα φοβούμενοι πλέον για την στατικότητα αυτής.
Μάλιστα τονίζουν την ανάγκη άμεσων ενεργειών και εργασιών αποκατάστασης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί πριν  αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες καθότι βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του Σεπτέμβρη και αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι σε περίπτωση που αρχίσουν ο βροχές θα είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο με τέτοια καιρικά φαινόμενα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Κατά συνέπεια Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Τεχνικές Υπηρεσίες αυτής αλλά και εκείνες του Δήμου Καλαμπάκας οφείλουν άμεσα να παρέμβουν για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη γέφυρα και να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης πριν χειμωνιάσει και ενδεχομένως προκληθούν άλλου είδους προβλήματα και με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία αλλά και την προστασία των διερχομένων.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο φθινόπωρο κάποιοι είχαν εκφράσει φόβους και ανησυχίες για την γέφυρα «Κουκουράβα»  μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφικές συνέπειες των βροχοπτώσεων αλλά φαίνεται πως δεν δόθηκε ίσως τότε η προσοχή που θα έπρεπε.
Ωστόσο κατά την θερινή περίοδο που τα νερά έχουν πέσει πολύ το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήλθε στο φως και δια γυμνού οφθαλμού είναι πλέον υπαρκτό και οι αρμόδιοι θα πρέπει να σπεύσουν ταχύτατα για την αποκατάστασή του.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.