Τελευταίες Ειδήσεις

Στο δρόμο προς τις κάλπες οι Τρικαλινοί δικηγόροι


Σε … προεκλογικούς ρυθμούς ενόψει των αρχαιρεσιών που θα γίνουν το Νοέμβριο  για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μπήκαν  οι Τρικαλινοί δικηγόροι . 

Ήδη οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει για τα καλά ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν θα είναι υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Κοντογιάννης εξαιτίας του Νόμου που δεν επιτρέπει άλλη θητεία.
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων είναι αλήθεια πως πρόσφερε σημαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια  , τίμησε την ψήφο των συναδέλφων του , αφού ήταν παρών σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν το δικηγορικό σώμα με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις.  




Όλα δείχνουν ότι  τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων θα διεκδικήσει ο γνωστός δικηγόρος  κ. Νίκος Γουγουλάκης ο οποίος ήδη συζητά με συναδέλφους του για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Η κ. Χρύσα Ντιντή , που δέχεται πιέσεις να κατέλθει  ως υποψήφια , δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της , πλην όμως θεωρείται από τους συναδέλφους της ως μία πολύ καλή υποψηφιότητα . 
Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα η «μάχη» για τη προεδρία αλλά και μία θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων  που θα προκύψει τον Νοέμβρη θα ενταθεί, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.