Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δάσος του Ματονερίου κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Στην αναφορά του (με αριθμό 2341) ο βουλευτής του Κινήματος καταθέτει υπόμνημα των κατοίκων όπου ενημερώνουν σχετικά με το νομικό καθεστώς του Δάσους Ματονερίου Καλαμπάκας και αιτούνται τη μη εγκατάσταση ιδιωτών στο δάσος για τη διενέργεια υλοτομίας προκειμένου να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Η κατάθεση του υπομνήματος των κατοίκων, όπου με σαφήνεια και αναλυτικά περιγράφουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι και μια φωνή απόγνωσης για την προσπάθεια οικολογικού "πλιάτσικου" που κάποιοι θέλουν στην περιοχή.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πάντα κοντά στις μικρές τοπικές κοινωνίες και στα προβλήματά τους. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των αρμοδίων υπουργών. Μια απάντηση, όπου με βάση το αναλυτικό υπόμνημα των κατοίκων δεν θα πρέπει να είναι ούτε αόριστη ούτε γενικόλογη, αλλά συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Αυτά, με τη λογική ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση στοιχειωδώς σοβαρή. Και επειδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, οι προσδοκίες μας είναι μάλλον περιορισμένες. 
Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.