Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Δήμαρχο Καλαμπάκας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Συζητήθηκαν ζητήματα ενόψει και του Περιφερειακού Συνεδρίου






Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας συναντήθηκαν οι βουλευτές και μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και συζήτησαν για προβλήματα του Δήμου αλλά και για το επικείμενο  περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο.  
Ο κ. Σινάνης αφού τους καλωσόρισε ενημέρωσε για σειρά  προβλημάτων του Δήμου και τις προτεραιότητες του ενώ αναφέρθηκε και στα Μετέωρα που με τις προσπάθειες των Ιερών Μονών επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Χαρακτήρισε αναγκαία την αξιοποίηση όλων των μνημείων και αξιοθέατων της περιοχής τονίζοντας ότι τα μεγάλα έργα που αναμένονται θα βοηθήσουν περαιτέρω σε συνδυασμό με την αξιοποίηση άλλων μονάδων που μπορεί να προσφέρουν σημαντικά.

Ακολούθησε συζήτηση με τους βουλευτές και τα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω σε ζητήματα που έχει ανάγκη ο Δήμος και η περιοχή με σκοπό να ιεραρχηθούν και να δοθεί προτεραιότητα για άμεση προώθηση και υλοποίηση έργων για την πολυπόθητη ανάπτυξη του τόπου.

Στο μεταξύ την ίδια ώρα συνεργεία κατοίκων του Ελαφίου διένειμαν φυλλάδια σε πολίτες και καταστήματα της Καλαμπάκας με το άρθρο του Γιώργου Σταματόπουλου από την εφημερίδα των συντακτών σχετικά με το δάσος και το ενδεχόμενο ακραίων επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.