Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Φαμίσης-Αναγκαία η αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης



H πολιτική αναγκαιότητα της αναγέννησης της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης έρχεται στην πρώτη γραμμή τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος πλειοψηφίας, που θα φέρει την νέα αλλαγή στην χώρα.
Η συγκυρία το επιβάλλει και το ΠΑΣΟΚ με την διαχρονική του συνεισφορά στην πατρίδα καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς τονίζει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κινήματος στο νομό Τρικάλων κ. Κώστας Φαμίσης στον απόηχο των 43ων γενεθλίων που γιορτάστηκαν στις 3 Σεπτέμβρη στο Ζάππειο.
Με την ικανοποίηση εμφανή για την συμμετοχή στην εκδήλωση του Ζαππείου παλαιών και ιστορικών στελεχών, μελών και φίλων η οποία διακρίθηκε για τον παλμό και την αισιοδοξία γι αυτό που έρχεται επισημαίνοντας ότι όλοι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για τη νέα αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και οι Έλληνες που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια.

Σημείωσε δε πως το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, δεν τεμαχίζεται, δεν εξαφανίζεται. Μετεξελίσσεται τόσο στο εσωτερικό του όσο και στη ευρύτερη παράταξη.

Υπογράμμισε πως είναι έντονη η αναγκαιότητα ενός νέου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος πλειοψηφίας, που θα φέρει τη νέα αλλαγή στην χώρα για την έξοδο από τη κρίση, καθώς ούτε ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η συντηρητική πολιτική της ΝΔ μπορούν να δώσουν λύσεις. « Καλούμαστε εμείς το ΠΑΣΟΚ να διαδραματίσουμε και πάλι ένα καθοριστικό ιστορικό ρόλο. Το μεγάλο άλμα προς το μέλλον όμως, η νέα αλλαγή, απαιτεί μεγάλες και τολμηρές υπερβάσεις» και οφείλουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κ. Φαμίσης επέκρινε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική της, που πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά και να συντριβεί μαζί της ο λαϊκισμός, η δημαγωγία και  η μισαλλοδοξία και κάλεσε τη νέα γενιά για τη δημιουργία ενός νέου πλειοψηφικού ρεύματος που θα δώσει ελπίδα και όραμα για το μέλλον χωρίς πισωγυρίσματα σε πολιτικές που αποδείχτηκαν καταστροφικές για την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.