Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Ελάφι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- >Στο πλευρό των Ελαφιωτών οι κάτοικοι του Ματονερίου


Επίσκεψη στο Ελάφι θα πραγματοποιήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων οι οποίοι αποδέχτηκαν πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του χωριού προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αναλάβουν δράση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος .
Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο Νομό Τρικάλων κ.κ. Παπαδόπουλος, Δριτσέλη και Σιμορέλης με αντιπροσωπεία των κατοίκων του Ελαφίου αποδεχόμενοι σχετική πρόταση.
Βέβαια η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να γίνει ενημέρωση με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις  αλλά δεν προχώρησε καθώς οι Ελαφιώτες αντέδρασαν στην παρουσία του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Μπάτζιου ο οποίος είναι ένας εκ των φερόμενων ιδιοκτητών του διακατεχόμενου δάσους του χωριού τους.

Μάλιστα ζήτησαν να αποχωρήσει για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε παρά την προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου και έτσι αυτή αναβλήθηκε και υιοθετήθηκε μια συμβιβαστική πρόταση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση  με την πρόσκληση που έγινε προς του τρεις βουλευτές την οποία και  αποδέχτηκαν για να μεταβούν στο Ελάφι σε τρεις εβδομάδες για να παραστούν σε γενική συνέλευση του χωριού.
Εκεί όπως τονίστηκε θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το όλο θέμα και να πάρουν θέση ενώπιον όλων των κατοίκων του χωριού.
Πέραν αυτών ζητήθηκε μέχρι την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης των Ελαφιωτών και την επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο χωριό να μην γίνει καμία απολύτως κίνηση για υλοτομία του δάσους ώστε να μην διαταραχτεί το κλίμα ηρεμίας που επιθυμούν όλοι να υπάρχει.

Συμπαράσταση των κατοίκων του Ματονερίου Καλαμπάκας στον αγώνα των Ελαφιωτών


Στο μεταξύ με επιστολή τους οι κάτοικοι του Ματονερίου στηρίζουν τον αγώνα των Ελαφιωτών αναφέροντας:
«Όλοι οι κάτοικοι του Ματονερίου, συμπαραστέκονται και είναι στο πλευρό, στον δίκαιο αγώνα των Ελαφιωτών κατά των νεοεμφανισθέντων «ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ» της υλοτόμησης του δάσους τους στη θέση «ΜΠΑΡΜΠΑ», καθότι και εμείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο και σοβαρότερο πρόβλημα με τους κατοίκους του Ελαφίου.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Καλαμπάκας, για την ομόφωνη συμπαράστασή τους στον αγώνα των Ελαφιωτών.
Προειδοποιούμε επίσης τους «νεοτσιφλικάδες» και τους εργάτες – ξυλοκόπους τους ότι και η οι Ματονερίτες σύσσωμοι θα αγωνιστούν και θα αντιδράσουν παρόμοια με τους Ελαφιώτες, στην όποια εκ μέρους των ενέργεια υλοτόμησης του δάσους μας.
Η Επιτροπή Αγώνα Ματονεριτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.