Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες , οι εργασίες στο τμήμα Ξυνιάδα - Τρίκαλα που είναι το πρώτο του αυτοκινητόδρομου Ε65 το οποίο θα δοθεί στην κυκλοφορία. Η ημερομηνία παράδοσης θα καθοριστεί σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο μεταφορών το οποίο σε από κοινού με τον παραχωρησιούχο, που είναι η "Κεντρική Οδός", θα προετοιμάσουν και το τελετουργικό των εγκαινίων.
Ήδη η εταιρεία πραγματοποιεί τις πρώτες προσλήψεις και έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω αγγελία:
"Η Κεντρική Οδός, η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας – Ε65» αναζητά υποψηφίους για τη θέση Τεχνικός Πληροφοριακών Συστημάτων.
Οι επιλεγέντες θα στελεχώσουν τις νέες εγκαταστάσεις της στην περιοχή Σοφάδες Καρδίτσας. Αναλυτικά:

Τεχνικός Πληροφοριακών Συστημάτων (κωδ. θέσης ΤΠΣΕ65-0917)
Οι κύριες αρμοδιότητες του ρόλου περιλαμβάνουν την υποστήριξη πρώτης γραμμής στους εσωτερικούς χρήστες της εταιρείας, τον προσδιορισμό, διαχείριση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων καθώς και την προληπτική συντήρηση των συστημάτων πληροφορικής των εγκαταστάσεων αυτοκινητοδρόμου, με στόχο να διασφαλίζεται η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία τους. Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αποτελεί μέλος του τμήματος IT Infrastructure.
Απαιτούμενα Προσόντα:
Πτυχίο Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Πληροφορική ή τα Πληροφοριακά Συστήματα
Τουλάχιστον 3 έτη προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας:
στην εγκατάσταση και διαμόρφωση Windows Servers (Active Directory, DNS, DHCP), Virtualization (Hyper-V)
σε δικτυακές τεχνολογίες Cisco, Alcatel
σε λειτουργικά συστήματα Windows (Windows 7, Windows XP)
Πιστοποίηση CCNA θα θεωρηθεί προσόν
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
Πολύ καλή γνώση χειρισμού ΜS Office
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@neaodos.gr ή Φαξ: 210-6178011 αναγράφοντας τον ανάλογο κωδικό της θέσης (ΤΠΣΕ65-0917)".