Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το 5ο Street Volleyball


Έχοντας σύμμαχο τον καλό φθινοπωρινό καιρό και με αρκετή διάθεση οι κοπέλες του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας απόλαυσαν το αγαπημένο τους Volleyball το πραί της Κυριακής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Το 5ο 3on3 Street Volleyball που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας μετατράπηκε για λίγες ώρες σε ένα όμορφο χώρο άσκησης του αγαπημένου αθλήματος καθότι κατά μήκος της στήθηκαν τα φιλέ και το παιχνίδι άρχισε.

Έτσι το τουρνουά μίνι βόλεϊ κέρδισε το ενδιαφέρον όχι μόνων όσων συμμετείχαν αλλά και των Καλαμπακιωτών που το παρακολούθησαν απολαμβάνοντας με ένα ξεχωριστό τρόπο τον πρωινό Κυριακάτικο καφέ τους και φυσικά με πλούσιο θέαμα που προσέφεραν τα κορίτσια του Φιλαθλητικού.
Με την λήξη του καθόλα επιτυχημένου τουρνουά οι διοργανωτές προσέφεραν σε κοπέλες που αγωνίστηκαν με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στον Φιλαθλητικό Καλαμπάκας αναμνηστικά μπλουζάκια με τις ευχαριστίες για την προσφορά τους και ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές τους.
Από πλευράς Δημοτικής Αρχής το παρόν του ε΄δωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Τουρισμού κ. Ράντος ο οποίος ευχήθηκε κάθε καλό σε όλους, συνεχάρη τους ανθρώπους του συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελούν στον τομέα τους και ευχήθηεκ κάθε επιτυχία στις επόμενες δράσεις με την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Καλαμπάκας θα είναι πάντα αρωγός στο έργο τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.