Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΚΑΜ-Επιτυχής η 48ωρη σκυταλοδρομία "48hRun4Tartan",


Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 48ωρη σκυταλοδρομία "48hRun4Tartan", που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (ΣΚΑΜ), από τις 7 μ.μ. την Παρασκευή 01/09/2017 έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή 03/09/2017, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας "Βασίλειος Καρακίτσιος".
110 δρομείς όλων των ηλικιών αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και διήνυσαν συνολική απόσταση  470 χλμ διατρανώνοντας το αίτημά τους για την εγκατάσταση ασφαλτοτάπητα (ταρτάν) στο χώρο του Σταδίου.
Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Χ. Σινάνης, ο οποίος με αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου εξήγγειλε την κατασκευή του έργου έως το καλοκαίρι του 2018, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους και σκορπίζοντας χαμόγελα ευτυχίας τόσο στους δρομείς και περιπατητές, που έως τώρα ήταν ανaγκασμένοι ν' αθλούνται σε αντίξοες συνθήκες και να ταλαιπωρούνται, όσο και στους φιλάθλους του στίβου, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμμία δυνατότητα φιλοξενίας επίσημων αθλητικών διοργανώσεων κλασσικού αθλητισμού στην πόλη της Καλαμπάκας.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του 48hRun4Tartan, ο ΣΚΑΜ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά:
- τον πατέρα Ιωάννη Ζώτο, για την τέλεση του αγιασμού και τη συμμετοχή του ως πρώτου σκυταλοδρόμου.
- τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κωνσταντίνο Ράντο, για τη συμμετοχή του στη σκυταλοδρομία αλλά και τη διαρκή κι αμέριστη συμπαράστασή του σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου έως σήμερα.
- το παντοπωλείο "Το Γειτονικό", του κ. Δημ. Τάτση, για τη χορηγία φρούτων κι αναψυκτικών για τις ανάγκες των αθλητών.
- τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την πολύτιμη επικοινωνιακή τους χορηγία.
- πάνω απ' όλα όμως τους επώνυμους κι ανώνυμους φίλους ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΟΥΣ, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα του ΣΚΑΜ κι ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ευόδωση της προσπάθειας. Ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής τους, οι άνθρωποι αυτοί κατέστησαν εφικτή την επιτυχή διεξαγωγή του δύσκολου αυτού εγχειρήματος κι απέδειξαν έμπρακτα τη μεγάλη αξία του εθελοντισμού. Ο ΣΚΑΜ υπόσχεται πως θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.  

ΜΕ ΤΙΜΗ

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.