Τελευταίες Ειδήσεις

Δήμητρα-Μετέωρα 1-3




Στο γήπεδο της Μπαλκούρας, η Δήμητρα υποδέχθηκε τον Α.Σ. Μετέωρα για την 2η αγωνιστική της Α ερασιτεχνικής.
Η ομάδα της Καλαμπάκας έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα καθώς είχε την ουσία στην τελική προσπάθεια δηλαδή το γκολ, ενώ ήταν και αυτή που έκανε και τις ευκαιρίες στο ματς.
Η ομάδα της Δήμητρας με νεανικό σύνολο, είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και προσπάθησε να παίξει ανοιχτά κάτι που έκανε σε όλο το παιχνίδι. Δεν έκανε όμως τις ευκαιρίες αν και κατάφερε να ισοφαρίσει.
Γενικά ήταν ένα ματς χωρίς πάρα πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά είχε τρεξίματα και διάθεση από τους παίκτες των ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο . Ενώ σημειώθηκαν και εντυπωσιακά γκολ
Στο 40΄το 0-1
Ένα εκπληκτικό γκολ από τον Ανδρέα Γεωργάκη ο οποίος «ξεδίπλωσε» ουσιαστικά και το ματς. Με γεμάτο σουτ από μακριά και θέση αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Γκουλιώνη.

Στο 50΄το 1-1
Μπήκε καλά στην επανάληψη η Δήμητρα και έφτασε στην ισοφάριση. Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσιαντούλα, πέρασε στην περιοχή τέσσερις παίκτες και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Λαφαζάνη.
Στο 57΄ το 1-2
Αντέδρασε γρήγορα η ομάδα των Μετεώρων. Ένα επίσης καταπληκτικό γκολ, αυτή την φορά από τον Αυγέρο , ο οποίος και αυτός από μακριά και από πλάγια αριστερά έπιασε ένα ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ και «κάρφωσε» την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτύων του Γκουλιώνη.
Στο 65΄το 1-3
Τα Μετέωρα έφτασαν και σε τρίτο γκολ . Σε σέντρα από δεξιά παράλληλη στην περιοχή, ο Μόκκας αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας πλάσαρε την αντίπαλη εστία. Πριν γίνει η φάση αυτή, οι άνθρωποι της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ που έγινε στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να χαθεί η μπάλα και να έρθει το τρίτο γκολ.
Οι ευκαιρίες
Στο 11΄ο Παπαναστασίου των Μετεώρων στο πρώτο σουτ του αγώνα, η μπάλα έξω.
Στο 20΄από καλή θέση ο Γεωργάκης αστόχησε για τα Μετέωρα.
Στο 25΄σημαντική ευκαιρία τα Μετέωρα με τον Μόκκα να πλασάρει και τον Γκουλιώνη να διώχνει σωτήρια.
Στο 31΄η πρώτη καλή στιγμή για την Δήμητρα με τον Τσιαντούλα να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε έξω.
Στο 43΄διπλή ευκαιρία τα Μετέωρα στην περιοχή. Πρώτα με τον Πολυζόπουλο που έκανε το σουτ και απέκρουσε την μπάλα ο Γκουλιώνης και μετά με τον Λίτσιο ο οποίος έστειλε με σουτ πάνω την εστία την μπάλα.
Στο 68΄ο Στεργίου για την Δήμητρα ένα καλό διαγώνιο σουτ η μπάλα όμως αποκρούστηκε από τον Λαφαζάνη.
Στο 70΄ σημαντική ευκαιρία για τα Μετέωρα. Ο Νταλούκας έδωσε στον Λίτσιο και ο τελευταίος από κοντά αστόχησε.
Διαιτητές: Μανασής Κ.-Σταφυλάς-Μπαλάς
Δήμητρα Απόλλων ( Γκαραγκάνης-Γιαγιάκος): Γκουλιώνης, Τσιγαρίδας (70΄Τσιρογιάννης), Γεωργίου, Καμπέρη ( 42΄λ.τρ. Ανδρέου), Γερεντές, Τσιούφης, Νικλητσιώτης ( 58΄Καλαμαράς), Ψύρρας, Κακάβας ( 62΄Καραγκούνης), Τσιαντούλας, Στεργίου.
Α.Σ. Μετέωρα ( Καραγιάννης): Λαφαζάνης, Αυγέρος ( 85΄Γκόβαρης), Πολυζόπουλος, Γεωργάκης, Σαμούτης, Τσιαντούλας, Μούτσιος, Λίτσιος ( 86΄Κοτσιλιάνος), Παπαναστασίου , Σακελλαρίδης ( 62΄Νταλούκας), Μόκκας ( 75΄Βουλτσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.