Τελευταίες Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού , Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα στους Απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης



Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  , με την ανάρτηση των πινάκων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας , αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για τον αγώνα σας όλα αυτά τα χρόνια .
Σε όσες κι όσους , από εσάς  , πετύχατε να εισαχθείτε στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σας  συγχαίρω από βάθους καρδιάς . Δώσατε μια μεγάλη μάχη και κερδίσατε. Οφείλετε να συνεχίσετε και να μην επαναπαυτείτε. Οι προσπάθειες πρέπει να είναι διαρκείς, ο αγώνας για δια βίου μάθηση συνεχής. Η απόκτηση γνώσεων είναι το βασικό εφόδιο για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες προκλήσεις.

Σε όσες κι όσους από εσάς  δεν πετύχατε το στόχο σας , σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που δώσατε. Ψηλά το κεφάλι, δώσατε μια μάχη που δεν την κερδίσατε, όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες και δίνει πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήστε ,βελτιώστε  τα λάθη σας και θα τα καταφέρετε. Τη πρόσκαιρη απογοήτευση σας να τη διαδεχτεί η αισιοδοξία και η οργανωμένη προσπάθεια.
Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς , που είναι οι αφανείς ήρωες σ αυτό τον αγώνα  θα αναφέρω το αυτονόητο το οποίο ,φυσικά ,  στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν. Να βρίσκεστε σταθερά κοντά στα παιδιά .
Η ιστορία δείχνει πως ως λαός , η μεγάλη μας επιτυχία είναι ότι διδασκόμαστε από τα λάθη μας, ενθαρρυνόμαστε από τις επιτυχίες μας και προχωράμε  με στόχο να ανοίξουμε επιτυχημένους δρόμους. Η αρνητική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός λαός στη χώρα μας  που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την καθολική κατάπτωση των αξιών μας στέλνει το μήνυμα –δίδαγμα ότι τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες. Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση.

                                                                                      Με τιμή
                                                                            Γιάννης Μπουτίνας
                                                                        Αντιπεριφερειάρχης  Πολιτισμού ,
                                                                                                 Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης
                                                                                                        Περιφέρειας Θεσσαλίας





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.