Τελευταίες Ειδήσεις

Πέρασε η ΑΕΚ, εκτός ΠΑΟ και ΠΑΟΚ



Έναν θρίαμβο, έναν αξιοπρεπή αποκλεισμό και έναν αποκλεισμό-σοκ περιελάμβανε το μενού του Europa League για τις τρεις ελληνικές ομάδες που επιχείρησαν να περάσουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τον θρίαμβο πέτυχε η ΑΕΚ, η οποία σάρωσε με 3-0 την Μπριζ στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε μετά από έξι χρόνια σε φάση ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δύο γκολ πέτυχε ο Σιμόες ενώ το σκορ είχε ανοίξει με πέναλτι ο Χριστοδουλόπουλος.
Αξιοπρεπής ήταν ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού ο οποίος πάλεψε όσο μπορούσε στην Ισπανία απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά τελικά έχασε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μουνιάν από το 22΄ ενώ το «τριφύλλι» είχε δοκάρι με τον Τσάβες στο 41΄. Ουσιαστικά οι «πράσινοι» πλήρωσαν την απίστευτη ανατροπή στον αγώνα της Λεωφόρου όταν ενώ βρέθηκαν να κερδίζουν με 2-0 τελικά έχασαν με 2-3.

Αντίθετα σε κάζο ολκής εξελίχθηκε για τον ΠΑΟΚ ο επαναληπτικός με την Έστερσουντ στη Σουηδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη νίκη του με 3-1 στον πρώτο αγώνα της Τούμπας και έχασε με 2-0 χάρη σε δύο σουτ εκτός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο από τους Σουηδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.