Τελευταίες Ειδήσεις

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν οι Μαλακασιώτες για το δάσος-Σύσκεψη με τους βουλευτές κ.κ. Σιμορέλη-Παπαδόπουλο



Έντονος είναι ο προβληματισμός των κατοίκων του Μαλακασίου με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την παραχώρηση διαχείρισης 15.000 στρεμμάτων του δημόσιου δάσους που ανήκει τα διοικητικά όρια του χωριού τους.
Ως γνωστό για αυτή την απόφαση υπήρξε άμεση αντίδραση των κατοίκων του Μαλακασίου οι οποίοι θεωρώντας αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη επιθυμώντας την διαχείριση του δάσους  που όπως τονίζουν θα πρέπει να παραμείνει δημόσιο.
Ενόψει λοιπόν της εκδίκασης των προσφυγών τους στην δικαιοσύνη το πρωί της Παρασκευής πραγματοποίησαν συνάντηση-σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Παπαδόπουλο και Σιμορέλη στα γραφεία του κόμματος όπου και τους ενημέρωσαν σφαιρικά για το όλο θέμα.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία τω ν κατοίκων του Μαλακασίου είχε μια γόνιμη συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι  άκουσαν με προσοχή τον Σταύρο Τραγάνη και τους συγχωριανούς του οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει βλέψεις το χωριό οικειοποίησης του δάσους το οποίο θα πρέπει να παραμείνει με τον δημόσιο χαρακτήρα του.
Βέβαια στηλίτευσαν την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την παραχώρηση του συγκεκριμένου τμήματος έκτασης 15.000 στρεμμάτων στο Ανήλιο Μετσόβου αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο τυχαία…
Παράλληλα ανέφεραν ότι εάν και εφ΄ όσον απαιτηθεί θα ενεργοποιήσουν και αγωγή των κατοίκων του Μαλακασίου που είχε κατατεθεί πριν τον πόλεμο του 1940 αλλά δεν εκδόθηκε απόφαση εξ αιτίας αυτού οπότε νομικά όπως γνωρίζουν παραμένει ενεργή.
Οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Σιμορέλης αφού άκουσαν με προσοχή την αντιπροσωπεία των κατοίκων και ζήτησαν κάποιες διευκρινίσεις διαβεβαίωσαν ότι θα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και θα στηρίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.