Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…


                                               
Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου …   διοργανώνουν συνέδρια παράλληλα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα:
<Συμβουλευτική-Coaching-Διαμεσολάβηση και Διευκόλυνση: Γεφυρώνοντας τις διάφορες για μια νέα Συμβουλευτική της Κρίσης>
Και προσκαλούν  Μέλη ΔΕΠ, κατόχους διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων, ψυχιάτρους και εργαζόμενους στην ψυχική υγεία, κοινωνικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης, συμβούλους και coaches, επιμορφούμενους στα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους , από την Ελλάδα , την Κύπρο και το Εξωτερικό ,να υποβάλλουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Τόπος και Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
- Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός και
- Θεσσαλονίκη, 7 & 8  Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Grand Hotel

Ενδεικτικές θεματικές συνεδρίου:
Η Οικογενειακή Συμβουλευτική: θεσμός του γάμου που στις μέρες μας τελεί υπό αμφισβήτηση, η διαχείριση συγκρούσεων και θεραπεία ζευγαριών, εναλλακτικές μορφές σύγχρονων σχέσεων,  Σχέσεις ζευγαριών και ερωτική ζωή.
 Παιδική και Εφηβική Ανάπτυξη- Συμβουλευτικές Παρεμβάσεις, Διαπολιτισμική Συμβουλευτική, Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού: Προοπτικές και συμβουλευτικές προσεγγίσεις,  Mentoring στην Εκπαίδευση, Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρίες. , Συμβουλευτική της ενδοοικογενειακής βίας, Σχολική Συμβουλευτική, Θετική Ψυχολογία, Τεχνικές και Δεξιότητες του αποτελεσματικού Συμβούλου, Executive Coaching και Οργανωτική Ψυχολογία, Θεωρητικές προσεγγίσεις και Μοντέλα στο Coaching και τη Συμβουλευτική,
Η Μέση και  Τρίτη ηλικία: διαχείριση του χρόνου και των επιπτώσεων του, Συμβουλευτική της κατάθλιψης- πρόληψη και αντιμετώπιση αυτοκτονικών τάσεων, Νευρική ανορεξία, νεότερα ερευνητικά πορίσματα, Απώλεια και Πένθος.
 Διαχείριση τραύματος, μαζικών καταστροφών, τρομοκρατικών επιθέσεων Επιδιώκοντας την αλλαγή: ποια εργαλεία είναι αποτελεσματικά και ποια όχι, Διαμεσολάβηση και Διευκόλυνση.
Η δύναμη της αφήγησης ως θεραπευτικής και συμβουλευτικής διαδικασίας, Κίνητρα, ηγεσία και δυναμική των ομάδων, Τι μπορούμε να μάθουμε από τις αποτυχίες στη Συμβουλευτική και στο life coaching, Γνωστική- Συμπεριφοριστική Θεραπεία .•Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική, Συμβουλευτική των εξαρτήσεων.
Οι  επιθυμούντες να συμμετάσχουν καλούνται  να καταθέσουν περιλήψεις εισηγήσεων (250 λέξεων, στα ελληνικά και αγγλικά με λέξεις κλειδιά), μαζί με βιογραφικό μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017  σύμφωνα με το  υπόδειγμα)
Η επιλογή των ομιλητών θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2017. Η περίληψη θα πρέπει να αποσταλεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: sinedrio@acadimia.com, με την ένδειξη ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Το πλήρες κείμενο της εισήγησης, εφόσον εγκριθεί η περίληψή σας, (αυστηρά 3000 έως 6000 λέξεις με τη βιβλιογραφία, APA style) των επιλεγέντων ομιλητών πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 20/12/2017.
Μέχρι τον Ιούνιο του 2018 θα εκδοθεί τόμος πρακτικών σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, που θα περιλαμβάνει όσες εργασίες πληρούν τα κριτήρια, κατόπιν κρίσεως της επιστημονικής επιτροπής.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΚΡΟΑΤΕΣ
Συμμετοχή ως ακροατής
50 ευρώ
Συμμετοχή επιμορφούμενων στα Προγράμματα Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
30 ευρώ
Συμμετοχή φοιτητών-σπουδαστών δημόσιου ή ιδιωτικού πανεπιστημίου
30 ευρώ
Συμμετέχοντες στα επαγγελματικά προγράμματα Συμβουλευτικής και Life Coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Συμμετοχή ως εισηγητής (με δημοσίευση εργασίας στους έντυπους ή ηλεκτρονικούς τόμους πρακτικών, κατόπιν κρίσης)**
50 ευρώ/ συγγραφέα
Συμμετοχή ως εισηγητής (χωρίς να εκδοθεί η εργασία σε τόμο πρακτικών)
ΔΩΡΕΑΝ
Διαδικασία Εγγραφής:
·         Κατάθεση των χρημάτων στον Ειδικό Λογαριασμό
ALPHA BANK
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 601002001002081
ΙΒΑΝ GR19 0140 6010 6010 0200 1002 081
·         Συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στο
·         Το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με την συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  :  ppy@aegean.gr  ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας.
Πληροφορίες :ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ  στο e-mail: :  ppy@aegean.gr Τηλ: 2251036520, 6940911716, 6988019804,6972192165, 6985586319, 6988069584, 6948711315
Επιστημονικά Υπεύθυνος  Ε. Παπάνης-   E-mail:  e.papanis@soc.aegean.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.