Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των Ελαφιωτών το ΔΣ Καλαμπάκας



Στήριξη στον αγώνα των κατοίκων του Ελαφίου παρέχει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας με την έκδοση ομόφωνα σχετικού ψηφίσματος αναφορικά με το διακατεχόμενο δάσος καλώντας τους αρμοδίους να δώσουν λύση στο μακροχρόνιο πρόβλημα.
Στην συνεδρίαση του σώματος το βράδυ της Τρίτης ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαλατσάκης αναφέρθηκε στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας για έκδοση ψηφίσματος αλλά και κα΄θε στήριξης  μπορεί να δοθεί στον αγώνα των Ελαφιωτών.
Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβοιυλίου παραβρέθηκε και αναφέρθηκε  στις τελευταίες εξελίξεις ο πρόεδρος της Επιροπής Αγώνα και κάτοικος Ελαφίου κ. Παναγιώτης Μπραζιώτης που έκανε ενημέρωση αναλυτική ενημέρωση και για την δικαστική διαμάχη αλλά και τις κινήσεις των κατοίκων του χωριού που αγωνίζονται πλέον των 40 χρόνων για το διακατεχόμενο δάσος και δυστυχώς όπως είπε οι όποιες υποσχέσεις κατά καιρούς των αρμοδίων και των εκάστοτε κυβερνήσεων παραμένουν ανυλοποίητες.

Πέραν αυτού στη συνεδρίαση του σώματος έγινε συζήτηση-ενημέρωση και για τους απολυμένους συμβασιούχους από το Δήμο Καλαμπάκας οι οποίοι το πρωί της Τρίτης είχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη και ο νομικός τους σύμβουλος κ. Δήμος Θανάσουλας αναφέρθηκε στην υπόθεσή τους και στα όσα διεμείφθησαν στη συνάντηση.

Βέβαια το θέμα δεν μπορούσε να μπει στην ατζέντα της συνεδρίασης όπως είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία του κ. Σινάνη με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών ενώ ο Δήμαρχος σε τοποθέτησή του είπε ότι δεν υπάρχει θέμα αντιπαλότητας με τους πρώην συμβασιούχους του δήμου ευχόμενος θετικές εξελίξεις στην υπόθεσή τους.
Τέλος το σώμα συζήτησε και έλαβε αποφάσεις και για τα υπόλοιπα θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.