Τελευταίες Ειδήσεις

Τέλος το τσάμπιονς λιγκ για ΑΕΚ-Νέα ήττα από ΤΣΣΚΑ και αποκλεισμός



Το έργο της ΑΕΚ ήταν από την αρχή δύσκολο, αλλά φάνηκε στην πράξη ότι ήταν ανυπέρβλητο. Η «Ενωση» έχασε στον επαναληπτικό του Γ? προκριματικού γύρου του Champions League με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Νάτχο στο 74?. Πλεον η ΑΕΚ θα μπει στην κλήρωση για τους πλέι οφ του Europa League και ευελπιστεί να προκριθεί στους ομίλους.
Το 2-0 του ΟΑΚΑ έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν μπήκε τόσο επιθετικά όσο θα έπρεπε. Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να μην ρισκάρει με αποτέλεσμα να χάσει ένα ημίχρονο. Οι Ρώσοι είχαν τον πρώτο λόγο, μιας και η «ένωση» ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Στη καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Τσόσιτς έκανε λάθος και Βιτίνιο έστειλε την μπάλα λίγο έξω, από πολύ καλή θέση.

Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε την εντολή οι παίκτες του να πιέσουν περισσότερο και το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εικόνα αν στο 60? δεν έχανε η «Ενωση» μια μοναδική ευκαιρία. Ο Γιόχανσον έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ακινφέεφ έδιωξε, το ριμπάουντ πήρε ο Κλωναρίδης, ο οποίος κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!
Στο 74? η ΤΣΣΚΑ σκόραρε και σφράγισε την πρόκριση. Ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασίν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νάτχο παρά την προσπάθεια του Ανέστη την έσπρωξε στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ΤΣΣΚΑ νίκησε 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League και την ΑΕΚ να συνεχίζει στο Europa League.
Διαιτητής: Μιλό (Γαλλία)
Κάρτες: Γκόλοβιν, Φερνάντες, Βασίν - Βράνιες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Γκοντσαρένκο): Ακινφέεφ, Β.Μπερεζούτσκι, Βασίν, Α.Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Φερνάντες, Φέρνμπλουμ, Γκολοβίν (81` Μιλάνοφ ), Τζαγκόεφ (72` Νάτχο ), Τσάλοφ (69` Ολάναρε), Βιτίνιο
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες (77` Γαλανόπουλος ), Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης (77` Γιακουμάκης ), Λιβάγια (71` Χριστοδουλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.