Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχές του Θανάση Λιούτα στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.  Οι κόποι σας ευοδώθηκαν.  Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, με σκοπό την επιστημονική σας κατάρτιση, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με οδηγούς το όραμα και την ελπίδα, κόντρα στο ζοφερό παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω επίσης να συγχαρώ  τις οικογένειες των υποψηφίων, που υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί των παιδιών, τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Συγχαίρω και την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδαγωγική της αρτιότητα.

Θέλω τέλος, να ενθαρρύνω τους υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να μην απογοητεύονται αλλά να παραμείνουν αισιόδοξοι. Το μέλλον σας δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με συνεχείς προκλήσεις και η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες.
Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.


Ο Θανάσης Λιούτας είναι γεωπόνος – επιχειρηματίας. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Ν.Δ. στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.