Τελευταίες Ειδήσεις

Έναρξη για το «Meteora Wrestling Academy» αυτή την Πέμπτη


Ξεκινά η φιλόδοξη διοργάνωση «Meteora Wrestling Academy» αυτή την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017. Πρόκειται για Διεθνές Camp Πάλης που θα πραγματοποιηθεί στη «σκιά των βράχων» των Μετεώρων από τις 6 εως τις 13 Ιουλίου 2017. Από το πρωί της Πέμπτης αρχίζουν να καταφθάνουν οι πρώτες αποστολές και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο Κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο Καλαμπάκας. Εκτός από τους αθλητές-αθλήτριες της εθνικής ομάδας πάλης και αθλητές άλλων εγχώριων συλλόγων, το παρόν στη διοργάνωση θα δώσουν αθλητές από Τουρκία, Κροατία, Σερβία και Βουλγαρία. Το βράδυ στις 21:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας.
Κατά τη διάρκεια της τελετής θα γίνουν χαιρετισμοί από τους διοργανωτές, παρουσίαση του προγράμματος και των εισηγητών – προπονητών του camp, των χορηγών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, του δρώμενου «Η Ιστορία της πάλης επί σκηνής» και τοπικών παραδοσιακών χορών.
Τη διοργάνωση έχει ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του  Δήμου Καλαμπάκας, του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού.


Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νίκος Τσιακάρας       Γιάννης Τζίκας
Στοιχεία επικοινωνίας:
meteorawrestlingacademy@gmail.com
Τηλ: +30 6932 212 151 (Νίκος Τσιακάρας)

+30 6976 326 991 (Γιάννης Τζίκας )

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.