Τελευταίες Ειδήσεις

Πυρκαγιά στο Πικέρμι: Οι φλόγες έγλειψαν τις αυλές σπιτιών!


Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στο Πικέρμι Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει αμπέλια και χαμηλή βλάστηση, ενώ οι φλόγες πέρασαν και από αυλές σπιτιών. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις φλόγες τυλίχθηκε κι ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο, καθώς και ομάδες εθελοντών.

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα δίνουν μάχη και για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Κόμιτο της Καρύστου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επί τόπου έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος πυρόσβεσης.



Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν με ρίψεις νερού από αέρος και 3 καναντέρ.

Καίγεται δάσος στην Ευρυτανία

Συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ. στη Λαμία για μεγάλη φωτιά στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 7:00'  το απόγευμα σε δύσβατη και ορεινή περιοχή πάνω από το χωριό Κορυσχάδες.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις από το Καρπενήσι, ενώ στο δρόμο είναι και οχήματα από τη Λαμία, τη Μακρακώμη και άλλες περιοχές.

Από την πρωτη στιγμή επίσης σηκώθηκαν τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, τα οποία επιχειρούν από αέρος να περιορίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς.

Φωτιά ξέσπασε στο Κομιτο Καρύστου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (30/07/2017) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Κόμιτο Καρύστου, στην Εύβοια.

Στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και τρία αεροσκάφη.

Μέχρι στιγμής, οι φλόγες δεν φαίνεται να απειλούν σπίτια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.