Τελευταίες Ειδήσεις

Πορτοφολάδες χτυπούν στα Μετέωρα



Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κλοπής πορτοφολιών με θύματα  ανυποψίαστους τουρίστες στην περιοχή των Μετεώρων.
Αυτό αναφέρουν ασφαλείς μας πληροφορίες βάσει των οποίων για Τρίτη συνεχόμενη ημέρα σημειώνονται κλοπές πορτοφολιών σε επισκέπτες των Ιερών Μονών οι οποίοι ανυποψίαστοι καθώς είναι αποτελούν εύκολη λεία για τους  απλοχέρηδες που δρουν εντός και εκτός αυτών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουρίστες αντιλήφθηκαν αντιλήφθηκαν μετά την πράξη την κλοπή των πορτοφολιών τους από άγνωστους και ανέφεραν αρχικά το περιστατικό στους ξεναγούς που αναζήτησαν μάταια να βρεθούν οι δράστες.

Όμως τα περιστατικά που ακολούθησαν και τις επόμενες ημέρες δεν άφησαν περιθώρια και καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και ήδη άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων μακροχέρηδων.

Τα κρούσματα αυτά ως είναι λογικό έχουν προκαλέσει ανησυχία και έντονο προβληματισμό στους κόλπους της Μοναστική Πολιτείας και όλων των εμπλεκόμενων το τουριστικό προϊόν στην περιοχή καθότι γίνεται κατανοητό πως εάν δεν σταματήσει το φαινόμενο τότε ενδεχομένως να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις η δυσφήμηση στης περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όπως πληροφορούμαστε από πλευράς κάποιων πολιτών έγινε αντιληπτή η δράση ενός εκ των πορτοφολάδων και τραβήχτηκε και φωτογραφία με κινητό τηλέφωνο η οποία δόθηκε και στην αστυνομία προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο εντοπισμού και σύλληψής του.
Αυτό που απομένει τώρα είναι οι έρευνες να καρποφορήσουν το συντομότερο ώστε να σταματήσει η δράση των πορτοφολάδων-οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο άτομα-και να επέλθει η ηρεμία στην περιοχή που αυτή την περίοδο σφύζει από επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.