Τελευταίες Ειδήσεις

Έφυγε ο αθλητικογράφος Αντώνης Τζιτζέλης

Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός  αθλητικογράφος της Λάρισας Αντώνης Τζιτζέλης σε ηλικία 84 ετών.
Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 6 Μαρτίου το 1933. Αποφοίτησε από το Α’ Γυμνάσιο την περίοδο 1951-2. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» όπου ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ ενώ παράλληλα αναλαμβάνοντας ως νυχτερινός συντάκτης, ασχολήθηκε και με το ελεύθερο ρεπορτάζ.
Το 1955 εργάστηκε για 15 μήνες στα «Θεσσαλικά Νέα» και το 1959 επανήλθε στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας». Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Νέος Κόσμος», «Εμπρός » και «Μάχη».
Το 1964 έγινε μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, και το 1967 έφυγε για τη Γερμανία όπου έμεινε για 10 χρόνια, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα προσελήφθη από την εφημερίδα «Ελευθερία» όπου εργάστηκε ως νυχτερινός συντάκτης του αθλητικού και ελεύθερου ρεπορτάζ μέχρι και την συνταξιοδότησή του το 1998.
Ψηφίσματα για την απώλεια  του Αντώνη Τζιτζέλη, εξέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας καθώς και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε.
Η νεκρώσιμη ακολουθία του, θα ψαλεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαρίσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.