Τελευταίες Ειδήσεις

Πρεμιέρα για την ετήσια εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας


Ένας θεσμός που κρατάει χρόνια συνεχίζεται και φέτος καθώς άνοιξε τις πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας φιλοδοξώντας να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και χαλάρωσης σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
Χθες βράδυ αρκετοί Καλαμπακιώτες τηρώντας το έθιμο επισκέφθηκαν την εμποροπανήγυρη για την καθιερωμένη βόλτα, τα ψώνια αλλά και τη διασκέδαση όπως αυτή προσφέρεται...
Ήδη η κατασκευή των παραγκών ολοκληρώθηκε με όλες τις απαραίτητες υποδομές  και περίπου 200 θέσεις που κατασκευάστηκαν νοικιάστηκαν με 250 και 150 ευρώ αντίστοιχα η κάθε μια στην Α και Β ζώνη ενώ φέτος παρέχεται έκπτωση 20% για τους δημότες όπως και για πολύτεκνους-τρίτεκνους.
Τα πάντα είναι έτοιμα και μάλιστα ο Δήμος έχει φροντίσει και για την ασφάλεια με ανάθεση του έργου σε ιδιωτική εταιρεία για όλες τις ημέρες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης ενώ νοικιάστηκε και το λουνα-παρκ που ήδη έχει κάνει προσφορά 150 δωρεάν εισιτηρίων για κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Η  Ετήσια  Εμποροπανήγυρη του Δήμου Καλαμπάκας όπως σημειώνει ο κ. Παπαγεωργίου Αντιδήμαρχος Οικονομικών, δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός θεσμός ο οποίος περικλείει, τη δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και τη ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ' αυτήν και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία αποτελώντας το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου μας.

Πολλοί επαγγελματίες θα λάβουν μέρος στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που έχει καταφέρει να γίνει θεσμός για τους κατοίκους όχι μόνο του Δήμου Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής  και των όμορων Δήμων.
Παράλληλα θα λειτουργεί και χώρος αναψυχής με ένα εντυπωσιακό Λούνα Πάρκ, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για να τους προσφέρει άφθονη διασκέδαση, έτσι ώστε η επίσκεψη στο χώρο να έχει όλα τα στοιχεία μιας εξόδου.
Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, είναι μερικά από τα στοιχεία της επιτυχίας που έγινε παράδοση και φυσικά η εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Κυριακή.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.