Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής η καλοκαιρινή εκδήλωση στη Διάβα


Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η καλοκαιρινή εκδήλωση από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Διάβας παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους συγχωριανών και φίλων.
Το λαϊκό πανηγύρι του ΜΕΕΣ Διάβας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η πλατεία του χωριού κατακλύστηκε από κόσμο αμέσως μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής.
Διοίκηση και μέλη του συλλόγου άριστα προετοιμασμένοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα όπου οι παριστάμενοι απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ζωσιμά, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε και  η κόρη του καταξιωμένου καλλιτέχνη Χριστίνα, η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα με τη γλυκιά φωνή της, δείχνοντας ότι ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά.
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθυμία Παπαγεωργίου-Τσιαντή, η οποία ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στην πρόκληση του συλλόγου, ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και συνεχάρη τον κ. Μπουτίνα για την ανάληψη καθηκόντων ως Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας ενώ  σύντομους χαιρετισμούς, απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης και ο κ. Μπουτίνας.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.