Τελευταίες Ειδήσεις

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Αίγιο. Στο νοσοκομείο ενοικοι


Φωτιά ξέσπασε  λίγα λεπτά πριν από τις 9.00 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Λόγγος Μπητς και συγκεκριμένα σε αποθηκευτικό χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Λόγγος του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, από τη φωτιά υπάρχουν τραυματίες με αναπνευστικά προβλήματα και εγκλωβισμένοι. Στο σημείο έχει φτάσει όλη η δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από το Αίγιο και την Πάτρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες, παραμένει άγνωστο τι γίνεται με τους ενοίκους.

Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πριν λίγα λεπτά η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο ξενοδοχείο στο Λόγγο.


Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών.

Άφησε πίσω της μόνο υλικές ζημιές σε μερικά δωμάτια.

Χάρη στην συντονισμένη παρέμβαση Πυροσβεστικής και εργαζομένων του ξενοδοχείου, έγινε άμεσα εκκένωση του ξενοδοχείου χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, ενώ 4 άτομα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αιγίου, εμφανίζοντας αναπνευστικά προβλήματα, όπως γράφει το filodimos.gr.

Επίσης, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα μετέβη στο ξενοδοχείο για να ελέγξει ξανά τους χώρους που είχαν ήδη ελεγχθεί από άνδρες της Πυροσβεστικής, για την ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος, αν και δεν έχει δηλωθεί κάποιος αγνοούμενος.

Δείτε βίντεο:
tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.