Τελευταίες Ειδήσεις

ΖΟΥΝ Σ’ΑΛΛΟ…ΠΛΑΝΗΤΗ…!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων. 
Οι κοκορομαχίες στη Βουλή , δεν λύνουν και δεν έλυσαν προχτές κανένα από τα θέματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία μας. Όλα δείχνουν , πως το πρόβλημα της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , δεν είναι ότι δεν μπορούν να βρουν τη λύση , για τα βάσανα που περνούν οι πολίτες , αλλά ότι δεν μπορούν να βρουν το Πρόβλημα. Έτσι δίνουν την εντύπωση , πως ζουν σ’άλλο πλανήτη και φυσικά η ανικανότητά τους δεν ξανά υπήρξε στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Ένα μόνο γνωρίζουν πολύ καλά , ότι έχουν αποτύχει και παρά ταύτα , θέλουν με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην Εξουσία. Η…πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση,με Δεξιά δεκανίκια , μεταβλήθηκε σε δύο χρόνια σε σύνθημα ποτέ πια Αριστερά…!

Δύο βασικοί υπουργοί βρέθηκαν στο στόχαστρο όλης της αντιπολίτευσης. Ο Πάνος Καμμένος , με τα όσα έκανε στην υπόθεση των ελικοπτέρων και στο θέμα του Noor1 , που είχε στα αμπάρια του 2 τόνους ηρωίνης και θα… μαστούρωνε όλη την Ευρώπη και ο Παύλος Πολάκης με τις συχνές επιθέσεις στη δικαιοσύνη , που αποδεικνύει τον τρόπο , που αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες , τη δημοκρατία. Οι εξωθεσμικές συνομιλίες του Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη , 12 φορές , και η έλλειψη σεβασμού προς τη δικαιοσύνη , του Παύλου Πολάκη , με τις…περίφημες μαντινάδες του , δεν νομιμοποιούν κανένα στέλεχος της συγκυβέρνησης , αντιθέτως δίνουν στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να φωνάζει πως η υιοθέτηση από τον Τσίπρα των χειρισμών και των συμπεριφορών των παραπάνω υπουργών είναι <<πολιτική αθλιότητα>>.


Ομαδικό…ΠΥΡ εξαπέλυσαν για τα θέματα Καμμένου-Πολάκη όλοι οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης , χρεώνοντας στον Τσίπρα τις απαράδεκτες πρακτικές και τις πρωτοφανείς συμπεριφορές των δύο υπουργών. Ο πρωθυπουργός πήγε για…γραβάτα και τον φόρεσαν…ΦΕΣΙ και στην Ευρώπη και στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον Πολάκη <<πολιτικά ανεύθυνο και θεσμικά χυδαίο>> και για τον Καμμένο μίλησε για <<πολιτική παράκρουση και θεσμική εκτροπή>>. Η Φώφη Γεννηματά τόνισε , πως <<όσο γρηγορότερα φύγετε τόσο το καλύτερο για εσάς και για τη χώρα. Η λύση περνά μέσα από τις εκλογές>>. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε , πώς  <<οι Καμμένος – Πολάκης με την αντισυστημική χυδαιότητά τους είναι μέρος της ταυτότητας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ>>. Γενικά όλοι κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και διαπόμπευσαν την ΑριστεροΔεξιά κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Οι κοκορομαχίες σταμάτησαν αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται και οι πολίτες έχουν…στην κυριολεξία σαλτάρει. Τα μέτρα που πήραν είναι δυσβάσταχτα. Οι επενδύσεις δεν έρχονται , γιατί η αβεβαιότητα συνεχίζεται και φυσικά δεν υπάρχει πνεύμα εμπιστοσύνης και οι θέσεις εργασίας είναι σκέτη πολιτική απάτη. Ο χαμένος χρόνος συσσώρευσε κι’άλλο χρέος. Τα capital controls , που τα έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φτωχοποίησαν την αγορά , κατέστρεψαν τον επιχειρηματικό κόσμο και δυσχέραιναν τις συναλλαγές. Μεταρρυθμίσεις ακούμε αλλά μεταρρυθμίσεις δεν βλέπουμε.

Σήμερα , δεν μετράνε τα ψέματα και τα λόγια. Σήμερα μετράνε τα ΕΡΓΑ και δυστυχώς , ΕΡΓΑ δεν υπάρχουν. Το…αποτύπωμά τους είναι αρνητικό. Εάν έχουν την άποψη ότι είναι πετυχημένοι ας κάνουν εκλογές , για να μιλήσει ο λαός. Ο Τσίπρας στην…γραμμή Καμμένου – Πολάκη είναι χαμένος από…χέρι. Η κυβέρνηση χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.


Μετά τα μπάνια του λαού η λύση είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.