Τελευταίες Ειδήσεις

Δώρο Καινή Διαθήκη Προτεσταντική σε Καλαμπακιώτες!!!

Την Καινή Διαθήκη βρήκαν αρκετοί Καλαμπακιώτες, Τρικαλινοί αλλά  και κάτοικοι άλλων πόλεων στην Ελλάδα προκαλώντας την έκπληξή τους.
Το απρόσμενο "δώρο" βρίσκεται σε μία σακούλα που περιέχει ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης, μεταφρασμένη στη Δημοτική γλώσσα και δύο φυλλάδια ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα Τρίκαλα έγιναν και συλλήψεις ατόμων που διένειμαν το ανάλογο υλικό.

Σημειώνεται ότι με το από 19 Ιουνίου 2017 Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος η προτεσταντική Οργάνωση ονομαζόμενη «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» έχει θέσει σε εφαρμογή μια ευρεία εκστρατεία που ονομάζεται «Operation Joshua (Οπερέισον Τζόσουα) – Κάθε σπίτι» διανέμοντας "Καινές Διαθήκες και άλλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα που είναι ασυμβίβαστο προς την Ορθόδοξη Πίστη μας".


Το Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επισημαίνει επίσης και τα εξής: "Η «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», αν και ιδρύθηκε το τελευταίο τέταρτο του 20ού αιώνα, θεωρεί την Ορθόδοξη Πίστη ως «πνευματικά δεσμά αιώνων», όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, και ταυτοχρόνως υποστηρίζει, ότι στην πατρίδα μας «επικρατεί πνευματικό σκοτάδι και απιστία».
Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας, δεν έχουν ανάγκη τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κηρυκές» τους από το εσωτερικό η το εξωτερικό και παραμένουν πιστοί στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.