Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής η συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα στην Καλαμπάκα



Ένα όμορφο μουσικό σεργιάνι απόλαυσαν οι εκατοντάδες Καλαμπακιώτες το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα με την επιτυχημένη συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Μπάμπη Στόκα και της συντροφιάς του.
Η  μουσική συναυλία που τιτλοφορούνταν "Μ´αγγίζεις και χαμογελάς", τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και της ΠΕΔ Θεσσαλίας, στα πλαίσια του "Μετέωρα Τέχνης 2017" και αναμφίβολα έδωσε μια άλλη διάσταση στο π΄ρογραμμα των φετινών εκδηλώσεων του «Μετέωρα Τέχνης».
Ο αύλειος  χώρος  του πρώην ΚΕΓΕ κατακλύστηκε από,νωρίς καθώς το Καλαμπακιώτικο μουσικό κοινό και όχι μόνοσυνέρρευσε  για να απολαύσει τον  μοναδικό Μπάμπη Στόκα, συνοδευόμενο από τη Βίκυ Καρατζόγλου.
Μαζί τους οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης- Ενορχηστρώσεις/Πλήκτρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν, Δημήτρης Καρασούλος-Ηλεκτρική Κιθάρα, Αλέξης Αποστολάκης-Τύμπανα, Σταμάτης Σταματάκης – Μπάσo.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δρούγκα η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση επισημαίνοντας ότι η αποψινή συναυλία αποτελεί ότι καλύτερο για ένα όμορφο βράδυ συντροφιά με τον καταξιωμένο Μπάμπη Στόκα και τους συνεργάτες του.
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους ‘Ελληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, φέτος συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, την πιο φωτεινή, γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, από τους Πυξ Λαξ, μέχρι τα τραγούδια του από τις "Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας".
Η Βίκυ Καρατζόγλου μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού "Το Όνειρο" και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον Μπάμπη και να αποκτήσει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.