Τελευταίες Ειδήσεις

Παραίτηση Κασσοπούλου από την ΕΑΣ Καλαμπάκας-Ντόμινο εξελίξεων στην συνεταιριστική οιργάνωση

Την παραίτησή της από τη θέση της διευθύντριας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας υπέβαλε η κ. Κασσοπούλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στους κόλπους της συνεταιριστικής οργάνωσης.
Η κ. Κασσοπούλου όπως πληροφορούμαστε υπέβαλε  παραίτησή την περασμένη εβδομάδα προς την Διοίκηση της ΕΑΣ διαφωνώντας με τις κινήσεις αυτής.
Η ίδια καίτοι ζητήσαμε κάποιες δηλώσεις σχετικά απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο επί του παρόντος ωστόσο διαβεβαίωσε ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει αναμένοντας προφανώς τις εξελίξεις οι οποίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.
Σημειώνεται ότι η Διοίκηση της ΕΑΣ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τίποτα απολύτως σχετικά με την παραίτηση της κ. Κασσοπούλου ούτε εάν την έχει κάνει αποδεκτή γεγονός που έρχεται να καταδείξει ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στους κόλπους της.

Πάντως η κ. Κασσοπούλου όπως οι ίδιες ασφαλείς μας πληροφορίες αναφέρουν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των οκτώ υπαλλήλων οι οποίοι παρέλαβαν εγγράφως το μήνυμα της Διοίκησης για να υπογράψουν τις νέες ατομικές συμβάσεις αλλά αρνούνται να το αποδεχτούν και να βάλουν την υπογραφή τους.
Βέβαια στο διάστημα αυτών των αποφάσεων της διοίκησης με τις δυσκολίες τις οικονομικές που έχουν συσσωρευτεί στους κόλπους της συνεταιριστικής οργάνωσης ακούγονται πολλά αλλά εκείνο που κυρίως λένε οι εργαζόμενοι είναι ότι δεν μπορεί να απειλούνται με απόλυση υπάλληλοι για λανθασμένες επιλογές, λάθη, παραλείψεις ή και ρίσκα των διοικούντων.
Τονίζεται δε,  ότι πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και να αναζητηθούν λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα από ειλικρινή και ψύχραιμο διάλογο, με λογική και ρεαλισμό γιατί κινήσεις βεβιασμένες και αλαζονικές κάθε άλλο παρά βοηθούν για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.