Τελευταίες Ειδήσεις

Νεκρός 60χρονος από πτώση στην Τριγγία-Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό


Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 60χρονος Καλαμπακιώτης πέφτοντας σε χαράδρα στην προσπάθειά του να μαζέψει τσάι.
Ο άτυχος άνδρας που ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και διέμενε στην Καλαμπάκα είχε μεταβεί στο όρος Τριγγία προκειμένου να μαζέψει τσάι με φίλους αλλά κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας με επικεφαλής τον Διοικητή της κ. Τσιορλίδα έστησαν επιχείρηση για την ανάσυρση του 60χρονου αφού προηγουμένως εντοπίστηκε το σημείο όπου βρίσκονταν και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ανάμενε στην περιοχή και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Εκεί οι εφημερεύοντες γιατροί περιορίστηκαν απλά στο να επιβεβαιώσουν το θάνατο του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που επήλθε συνεπεία των βαρύτατων τραυμάτων-κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- που υπέστη κατά την πτώση του στην χαράδρα.
Σημειώνεται ότι για το τραγικό συμβάν διενεργείται σχετική προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας που επιλήφθηκε του δυστυχήματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.