Τελευταίες Ειδήσεις

Αντάμωσαν και φέτος οι Βλαχαβιώτες-Επιτυχές το 10ο Αντάμωμα της «Παλαιοπαναγιάς»


Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό αλλά και την διάθεση για ένα μοναδικό ξεφάντωμα αντάμωσαν και φέτος οι Βλαχαβιώτες του βράδυ του Σαββάτου.
Στον γραφικό χώρο του Προφήτη Ηλία με ευθύνη του τοπικού Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Παλαιοπαναγιά» οι Βλαχαβιώτες αντάμωσαν για 10η  χρονιά κατακλύζοντας τον  ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αλέκος Τάτσιος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Το 10ο αντάμωμα ξεκίνησε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ με τα χορευτικά του συλλόγου (παιδικά και τμήματα ενηλίκων) που απέδωσαν θαυμάσια χορούς στους παραδοσιακούς ρυθμούς της δημοτικής ορχήστρας που πλαισίωσε την εκδήλωση.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσίγκας, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βλαχογιάννης και  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάβας, κ. Μπουκουβάλας που συνεχάρησαν τον σύλλογο και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις δράσεις του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης νεοεκλεγέντες εκπρόσωποι του Δήμου  Καλαμπάκας κ. Σινάνη, αλλά και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.
Μετά την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων η πίστα κατακλύστηκε από τους παριστάμενους οι οποίοι ξεφάντωσαν παραδοσιακά με την συνοδεία της ορχήστρας που κράτησε το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.