Τελευταίες Ειδήσεις

«Αυτοί είναι οι διάσημοι που έρχονται στα Τρίκαλα»



Για ακόμη μία χρονιά τα Τρίκαλα υποδέχονται το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου της Κεντρικής Ελλάδας.
Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, το Celebrities Tv Show 2017 by La Farm από την τηλεόραση του Astra,  θα πραγματοποιηθεί στο Φρούριο στο ομορφότερο σημείο της πόλης. Το τηλεοπτικό show που έχει γίνει θεσμός, φέτος υποδέχεται 5 αγαπημένους μας καλλιτέχνες που θα απογειώσουν την διάθεση κοινού και τηλεθεατών.
Ο Κωνσταντίνος Καμέας θα υποδεχθεί στην κεντρική σκηνή του show, το δημοφιλές συγκρότημα Rec, τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Κουφό (Personas), τον αξιολάτρευτο Κώστα Δόξα, τον μοναδικό Claydee και τον all time classic Κώστα Μπίγαλη σε guest star εμφάνιση, και όλοι τους θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες χορευτικές τους επιτυχίες.

Εκτός από μουσική και τραγούδι, 8 μοντέλα θα παρουσιάσουν νυφικές δημιουργίες από τον οίκο νυφικών Λίλιαν από την Λάρισα και βραδινές δημιουργίες από το Covery στα Τρίκαλα.
20 επαγγελματίες χορευτές θα ανεβάσουν τους ρυθμούς με τις χορογραφίες τους ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι όλος ο χώρος θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός μεγάλου τηλεοπτικού σόου, με ειδικούς φωτισμούς, βεγγαλικά και το λαμπερό κόκκινο χαλί στο οποίο θα φωτογραφηθούνε όσοι δώσουν το παρόν στο σόου.
Φέτος, κατά την διάρκεια της εκπομπής, θα συγκεντρωθούνε χρήματα τα οποία θα δοθούν στην κατασκευή ειδικών ραμπών στο κέντρο της πόλης για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, όλοι στο Φρούριο για την πιο εντυπωσιακή βραδιά του καλοκαιριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.