Τελευταίες Ειδήσεις

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ – ΣΚΑΙ: «ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ»





1.       Συνεχίζεται το θέατρο παραλόγου. Ο κ.Τσίπρας υποσχέθηκε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ψέματα και τις συνέπειες τις πληρώνει η κοινωνία.
2.       Η ζωή σε τιμωρεί σκληρά όταν δεν λες την αλήθεια. Οι συνδικαλιστές πείστηκαν με τα ψέματα και τώρα είναι αγανακτισμένοι.
3.       Καταθέτει ο κ.Σκουρλέτης χθες βράδυ τροπολογία για την ΠΟΕ-ΟΤΑ και σήμερα ο πρωθυπουργός συναντάται με συνδικαλιστές. Για να κάνει αυτός τον καλό;
4.       Γι’ άλλη μια φορά με τυχοδιωκτικό τρόπο χειρίστηκε η κυβέρνηση το ζήτημα των συμβασιούχων.
5.       Η τροπολογία Σκουρλέτη προσπαθεί να λύσει ένα θέμα για 2.500 συμβασιούχους και όχι για το σύνολο των 10.000.
6.       Δεν υπάρχει ούτε νεύμα της κυβέρνησης προς δημάρχους ώστε να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να δώσουν λύσεις.

7.       Επαναλαμβάνεται η υποκριτική συζήτηση περί συμμετοχής ή μη ιδιωτών στην αποκομιδή, ενώ οι περισσότεροι δήμοι χρησιμοποιούν ιδιώτες.
8.       Το παράλληλο “Συριζανέλικο” σύμπαν λέει ότι μπορεί να λες ό,τι θες και το αντίθετό του την ίδια στιγμή, και μετά να νομίζεις ότι ταΐζεις σανό τον κόσμο.
9.       Βαθύτατα ανήθικη και παράνομη η συνομιλία υπουργού με έναν ισοβίτη για υπόθεση ποινικού χαρακτήρα. Και η κυβέρνηση στηρίζει!
10.   Ο Τσίπρας είναι Ιανός που είναι ίδιος με τον Καμμένο και τον Πολλάκη. 
11.   Η ΝΔ που είναι υπεύθυνη για τα μνημόνια από την περίοδο Καραμανλή δείχνει να απορροφά πολλούς από τους απογοητευμένους.
12.   Έχουμε απέναντί μας ένα εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) και τη συντηρητική παράταξη (ΝΔ). 
13.   Είμαστε το κόμμα που μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους πολίτες, γιατί στα χρόνια της κρίσης είπαμε μόνο αλήθειες. Προχωρούμε στο σημαντικό πολιτικό-προγραμματικό Συνέδριό μας. Ανοιχτό κάλεσμα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες και κινήσεις.

Δείτε εδώ το σχετικό video




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.