Τελευταίες Ειδήσεις

Συναυλία του Ωδείου ΑΡΙΩΝ στο Παυσίλυπο και τέλος χρονιάς


Μια πολύ σημαντική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  χθες αργά  το απόγευμαστο ΠΑΥΣΙΛΠΟ με την λήξη των μαθημάτων της φετινήςχρονιάς του ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΙΩΝ
Οι σπουδαστές μας σε συνεργασία με τους καθηγητές τους δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα μουσικά τους όργανα και το πλούσιο ρεπερτόριο,  με ισπανικές μελωδίες ,νοσταλγικά βαλς, σερενάτες και άλλα έντεχνα κομμάτια.
Την συναυλία τίμησαν με τη παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου , χορωδοί, γονείς των σπουδαστών μας, φίλοι τους  και πλήθος κόσμου.
Ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ΩΔΕΙΟΥ ΜΑΣ και δώσαμε ραντεβού για το φθινόπωρο με νέο και πλούσιο ρεπερτόριο ,
Στις τοποθετήσεις και τους χαιρετισμούς, τόσο από το πρόεδρο κ.Τσιούμα Δημήτρη όσο και από την διευθύντρια του Ωδείου κ.Καραμήτρου Φανή δόθηκε έμφαση στη λειτουργία και οργάνωση  του Ωδείου και την κατάρτιση των σπουδαστών .

Αυτό φάνηκε με τις εξετάσεις που διεξαχθήκαν μπροστά σε ανεξάρτητους καθηγητές από τα Τρίκαλα , τον Βόλο και τον αντιπρόσωπο του υπουργείου. και τα θετικά τους σχόλια και επαίνους προς τους σπουδαστές. 
Στη συνέχεια της παραπάνωεκδήλωσης η χορωδία του συλλόγου, σύσσωμο το ΔιοικητικόΣυμβούλιο και πολλοί φίλοιμας, έδωσανραντεβού για ένα αποχαιρετιστήριογλέντι σε γνωστήταβέρνα στη περιοχή της Μητρόπολης.
Οι χορωδοίάρχισαν το γλέντι με ένα πορτ-ποροι από τραγούδια που παρουσίασανστις διάφορεςεκδηλώσεις σε διάφορεςπόλεις της Χώρας και στη συνέχειαγλέντησαν με χορούς και  τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσανραντεβού για τον Σεπτέμβριο μια και το πρόγραμμαείναι γεμάτο από προσκλήσεις.

                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.