Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλληψη Τρικαλινού επιχειρηματία με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη χθες βράδυ γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας από αστυνομικούς στην περιοχή της Καρδίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του εν λόγω επιχειρηματία έγινε μετά από εκείνη Αλβανού στην περιοχή της Θήβας με κοκαΐνη βάρους 10 κιλών ο οποίος ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς κατονόμασε τον Τρικαλινό επιχειρηματία τον οποίο και συνέλαβαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Καρδίτσας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή του συμπολίτη επιχειρηματία βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,5 κιλών και χρηματικό ποσό 100-150 χιλιάδων ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα μέχρι την περιοχή για την σύλληψή του και τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω.
Σημειώνεται ότι η είδηση για την σύλληψη του 63χρονου επιχειρηματία έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία και όπως πληροφορούμαστε από πλευράς των διωκτικών αρχών συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων που ενδεχομένως σχετίζονται με την διακίνηση κοκαΐνης καθότι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες ενέχονται σε μεγάλη σπείρα που εισάγει ναρκωτικά και τα διακινεί στην χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.