Τελευταίες Ειδήσεις

Εμπλοκή Κούγια σε τροχαίο στην Καλαμπάκα


Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από τα οχήματα τους δυο οδηγοί το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την εμπλοκή τους σε σοβαρό τροχαίο στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας.
Ειδικότερα τα δυο οχήματα ενώ κινούνταν στην οδό Πίνδου με κατεύθυνση προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με συνέπεια το ένα από αυτά με οδηγό τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να καταλήξει πάνω στην κολώνα φωτεινού σηματοδότη με σοβαρές υλικές ζημιές.
Το άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μια νεαρή γυναίκα ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω με μικρές ζημιές ενώ άμεσα έσπευσαν επί τόπου άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος που επιλήφθηκαν του συμβάντος ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε και τους δυο οδηγούς και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εφημερευόντων γιατρών και του Διευθυντού του ΚΥ κ. Σκύφτα οι δυο οδηγοί δεν είχαν κάποια σοβαρά τραύματα και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για αμιγώς προληπτικούς λόγους με την νεαρή οδηγό να διακομίζεται λίγο αργότερα για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο Τρικάλων καθότι είχε υποστεί ισχυρό σοκ.

Όσον αφορά τον Αλέξη Κούγια έφερε μια μικρή αμυχή στο μέτωπο και βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση και παρέμεινε για λίγη ώρα στο ΚΥ προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ερωτηθείς για τα αίτια του ατυχήματος είπε πως κινούνταν προς Τρίκαλα επί της οδού Πίνδου προερχόμενος από Ιωάννινα και προπορεύονταν το ΙΧ με οδηγό την νεαρή γυναίκα η οποία φθάνοντας στην διασταύρωση προς το χώρο της εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας, ξαφνικά επιχείρησε στροφή δεξιά και πριν προλάβει να αντιδράσει και προκειμένου να αποφύγει να εμβολίσει το όχημα της έριξε το δικό του πάνω στο πεζοδρόμιο-νησίδα και την κολώνα του φωτεινού σηματοδότη.
Η συνέχεια όπως είπε είναι γνωστή η συνέχεια με την μεταφορά του ιδίου και της άλλης οδηγού στο ΚΥ λέγοντας ότι το σημαντικότερο και αυτό που μετράει είναι πως δεν έπαθαν κάτι χειρότερο.
Σημειώνεται ότι διενεργείται σχετική προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.