Τελευταίες Ειδήσεις

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Πύλη

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία των Τρικαλινών Νεοδημοκρατών να είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα, έγινε σήμερα το πρωί η υποδοχή του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πύλη.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λίγο πριν παραστεί στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι, έκανε μια ολιγόλεπτη στάση στο Δημαρχείο της Πύλης, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας και πολλά Τρικαλινά στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και κλίμα γενικού ενθουσιασμού.
Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας καλωσορίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ενώ προσφωνώντας τον ως αυριανό Πρωθυπουργό,  ζήτησε την στήριξη του στον πρωτογενή τομέα που είναι το μέλλον όχι μόνο της περιοχής, αλλά και όλης της χώρας.

Σύντομους χαιρετισμούς προς τον αρχηγό της ΝΔ απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής του νομού Κώστας Σκρέκας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
Λαβών αμέσως μετά το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τους ευχαρίστησε όλους για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής του Δήμου Πύλης.
«Δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής να έρθω ποτέ στον όμορφο Δήμο σας, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως κρύβει τεράστιες ομορφιές», είπε απευθυνόμενος στον Κώστα Μαράβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να εισπράξει την απάντηση από τον Δήμαρχο  «Ακόμα δεν είδες τίποτα Πρόεδρε, κάτσε ν’ ανεβούμε σε λίγο στα ορεινά και θα δεις, όλο το μεγαλείο της φύσης».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την σύντομη ομιλία του, άσκησε δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για τις επικίνδυνες, όπως τις χαρακτήρισε κυβερνητικές επιλογές για τον τόπο, ενώ αποσαφήνισε πως όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, θα ακολουθήσει μια άλλη πολιτική στρατηγική που θα οδηγήσει την χώρα σε έξοδο από τα μνημόνια και θα την επαναφέρει στον δρόμο της ανάπτυξης και της κανονικότητας.
Ξεχωριστή στιγμή στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πύλη, αποτέλεσε σίγουρα η προσφορά στον Πρόεδρο της ΝΔ κάποιων αναμνηστικών δώρων από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, που ήταν μια θρησκευτική εικόνα, ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα και ένα μπουκάλι ντόπιο τσίπουρο, για να το πίνει το βράδυ και να χαλαρώνει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαράβας.
Αμέσως μετά, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνοδεία του, όσο και η πλειοψηφία των Τρικαλινών Νεοδημοκρατών που συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο Πύλης, αναχώρησαν  με προορισμό τα Περτουλιώτικα λιβάδια για το 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων.
Στην υποδοχή Μητσοτάκη στην Πύλη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρώην Υφυπουργός Νίκος Λέγκας, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Λιούτας, οι Βουλευτές Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας και Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, σύσσωμο το προεδρείο της ΝΟΔΕ Τρικάλων και πολλά ακόμα «γαλάζια» στελέχη, παλαιότερα και νεότερα, μερικά εκ των οποίων διεκδικούν την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.