Τελευταίες Ειδήσεις

Εμφανίστηκε επενδυτής για το WATER PARK της Καλαμπάκας


Με δυο ενδιαφερόμενους επενδυτές ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκμίσθωσης του WATER PARK της Καλαμπάκας που εδώ και χρόνια παρέμενε  αναξιοποίητο παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων.

Βάσει της σχετικής πρόσκλησης υπήρξε ανταπόκριση  το πρωί της Τετάρτης εκ μέρους δυο ενδιαφερομένων που εμφανίστηκαν στο αρμόδιο Τμήμα Έκδοσης  Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Καλαμπάκας για την πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης του γνωστού WATER PARK.

Οι υποψήφιοι επενδυτές ενημερώθηκαν για τα σχετικά της δημοπρασίας αλλά τελικά  μόνο ο ένας εκ των δυο κατέθεσε σχετική προσφορά.
Όπως πληροφορούμαστε ρόκειται για γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Καλαμπάκας καιτ ην ευρύτερη γενικότερα περιοχή και η προσφορά υπεβλήθη για λογαριασμό της εταιρείας του με την επωνυμία « MΕΤΕΟRA ΜΑRKETING ENTERPRISE».
Επισημαίνεται ότι βάσει των όσων προβλέπει η διαδικασία και οι όροι της δημοπρασίας:

Ο χώρος του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στον συνοικισμό Αγίων Θεοδώρων της Τ.Κ. Βασιλικής του Δήμου Καλαμπάκας εξ ογδόντα (80) στρεμμάτων μετά των κτιριακών εγκαταστάσεων (πρώην  water park), θα λειτουργεί αποκλειστικά για ΚΑΦΕ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ- ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΩΝ. Οποιαδήποτε αλλαγή στη χρήση του θα πρέπει πρώτα να έχει έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η  διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε 9 έτη, µε δικαίωμα αυτοδίκαιης ανανέωσης για χρόνο ίσο µε τον αρχικώς συμφωνημένο συμβατικό χρόνο.

Σημειώνεται τέλος ότι εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των εργασιών αξιοποίησης αυτού του όμορφου χώρου από τον επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.