Τελευταίες Ειδήσεις

Καλλιάνος σε Τσίπρα για τον καιρό και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ



Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό για όσα είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ εξαπέλυσε με ανακοίνωση του το στέλεχος της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «αυτός ο χειμώνας ήταν ίσως βαρύτερος από τους προηγούμενους και είχαμε αύξηση στην κατανάλωση ρεύματος η οποία επιβάρυνε τους λογαριασμούς αναντίστοιχα».
«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να κοροϊδεύει όλους τους πολίτες για το θέμα των αυξημένων λογαριασμών της ΔΕΗ, λέγοντας ότι λόγω του ισχυρού χειμώνα ήρθαν φουσκωμένοι οι λογαριασμοί, τους Μετεωρολόγους όμως δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει!», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Καλλιάνος.
«Προτείνω στον κ. Τσίπρα να είναι διαβασμένος, διότι το 2002, το 2004, το 2008 και το 2015 είχαμε εξίσου ισχυρούς χειμώνες αλλά τέτοιοι λογαριασμοί από την ΔΕΗ δεν είχαν έρθει!», συμπληρώνει και αναφέρει: «Φτάνει το σανό κ. Τσίπρα, εκεί που σας παίρνει να πουλάτε αερολογίες, δηλαδή στην κοινοβουλευτική σας ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.