Τελευταίες Ειδήσεις

Τρεις σφαίρες με παραλήπτη το Γιώργο Πιτσιλή

Έναν φάκελο με σφαίρες, ο οποίος είχε παραλήπτη τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι στα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου.Όπως αναφέρουν  πηγές από τη ΓΑΔΑ, υπάλληλος των ΕΛΤΑ θεώρησε ύποπτο το φάκελο και ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε έλεγχο του φακέλου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε αποστολέας ενώ αποδέκτης ήταν ο κ. Πιτσιλής και στο εσωτερικό του υπήρχαν τρεις σφαίρες.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγο πριν τις 5 το παόγευμα εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα, στην οδό Ευφρονίου στο Παγκράτι, κοντά στο πολιτικό γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες των ΤΕΕΜ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η βαλίτσα δεν περιείχε κάτι ύποπτο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια. Ο φάκελος και οι σφαίρες θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
Βίντεο: Βαγιωνάκη Επιτροπή Οικονομικών 4 Μάη 17 Συζήτηση με Πιτσιλή


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.